Новак ухватио последњи лет за Европу из Америке

После информације, додуше још незваничне, да би сва тениска такмичења у наредних месец и по дана широм света, и у мушкој и у женској конкуренцији, могла би да буду отказана због корона вируса, српски тенисер Новак Ђоковић евакуисао се из САД.

Тенис 12.03.2020 | 09:02
Новак ухватио последњи лет за Европу из Америке

Ђоковић је требало да наступи на Мастерсу у Индијан Велсу, а затим и Мајамију, али како су оба отказана, а помиње се отказивање сезоне на месец дана, решио је да се врати у Европу.

Он и његов тим су ухватили последњи лет за стари континент како је навео извесни Марко Панићи који је са Нолетовим тимом у авиону и који је поделио слику на инстаграму. Иначе, председник САД Доналд Трамп је забранио људима из Европе да уђу на тле Америке.

Ђоковић је иначе пре неколико дана био на мечу Лос Анђелес Клиперса где се сликао са српском старлетом иначе супругом НБА играча.

Подсетимо, Новак Ђоковић се нашао на удару француских медија око тога што се не оглашава у вези корона вируса. Новинар се пита зашто се Новак Ђоковић није упустио у расправу и довео у питање одлуку о отказивању Индијан Велса.

Новинар такође подсећа и да Новаку није било страно да дигне глас за права тенисера када је на дневном реду било питање наградних фондова, што је употпунило скандалозне реченице које је написао у свом тексту.

Иако је 1. рекет света, новинар се није запитао да ли је Новак Ђоковић неко ко треба да донесе коначну одлуку о томе или стручњаци, доктори и научници који су упућени у то и свесни опасности и ризика који би могао да угрози животе хиљаде људи и многих тенисера.

Иначе, пошто је Новак Ђоковић председник савета играча, сигурно нема сумње да се очекује и реакција тенисера у нареднм данима.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар