Том Ханкс и његова супруга заражени вирусом корона

Амерички глумац и оскаровац Том Ханкс и његова супруга, глумица Рита Wилсон, позитивни су на коронавирус, објавио је Ханкс у сриједу на друштвеним мрежама.

Свијет 12.03.2020 | 07:20
Том Ханкс и његова супруга заражени вирусом корона

Ханкс је на Тwиттеру написао да су се он и супруга на коронавирус тестирали у Аустралији гдје ради на филму након што су осјетили умор и бол с благом врућицом.

- Осјећали смо се мало уморно, као да имамо прехладу и болове (...) Да будемо јасни, као што се тренутно препоручује, тестирали смо се на коронавирус и утврђено је да смо позитивни написао је Ханкс.

Навео је и да ће обоје бити "тестирани, посматрани и изоловании" онолико дуго колико буде потребно. 

Ханкс је прва америчка славна особа за коју се зна да је позитивна на коронавирус који је у САД-у заразио више од хиљаду особа.

Неw Yорк Тимес извијестио је да је Ханкс био у Аустралији како би снимио филм о животу Елвиса Преслеја у којем глуми Преслејевог менаџера - пуковника Тома Паркера. Филм је стављен на чекање како би процијенила ситуација. 

"Сазнали смо да је члан нашег филма о Елвису, који је тренутно у предпродукцији у Аустралији, позитиван на Цовид-19", наводи с у саопштењу филмског студија Wарнер Брос без именовања Тома Ханкса.

Додаје се и да раде с релевантним аустралским здравственим агенцијама како би идентификовали и контактирали све који су можда дошли у  контакт с "том особом".

Ханкс је освојио Оскаре за своје улоге у филмовима "Пхиладелпхија" и "Форрест Гумп".

(24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар