Ванбрачни син Мирослава Илића у изолацији због корона вируса!

Девин Антоновић, ванбрачни син певача Мирослава Илића, налази се у изолацији у Америци због сумње да је заражен корона вирусом.

Забава 10.03.2020 | 19:24
Ванбрачни син Мирослава Илића у изолацији због корона вируса!

Девин је недавно боравио у Вашингтону на једном конгресу, на којем је био и човек који је потом преминуо од коронавируса.

- Девин је био на скупу на којем се налазио човек инфициран коронавирусом, који је убрзо и преминуо. Покојник је, између осталих, био у контакту и са Антоновићем, који је због тога хитно превезен у болницу. За сада се још увек не зна да ли је Девин заражен јер још нису готови резултати. Он се за сваки случај до даљњег налази у изолацији - испричао је извор.

Ову информацију потврдила је и Девинова мајка Мирјана Антоновић, која је била у контакту са сином, те сада не излази из куће.

- Тачно је да је мој син био на том конгресу. Сада је у изолацији док се не установи да ли је инфициран корона вирусом. Лекари су убеђени да је Девин добио опасан вирус. Највећи проблем је то што то не може одмах да се утврди, потребне су бројне анализе, тако да је он у изолацији до даљњег - рекла је Мирјана за поменути лист и додала:

- Девин је одмах након конгреса дошао код мене. Грлила сам га, тако да сам сада и ја у кућном притвору за сваки случај. Уколико се испостави да је Девин заражен, тестираће и мене на корону. Ако све буде у реду, нас двоје долазимо 31. марта у Србију јер имамо заказано суђење са Мирославом.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар