Александра и Филип Живојиновић омогућили болесном дечаку да оде на лечење!

Александра Пријовић и Филип Живојиновић су још једном показали да су спремни да помогну када треба. Александра већ годинама учествује у лечењу малог Уроша К. из Брестача, надомак Београда, а од како се удала за Филипа, он је отвореног срца ушао у ову причу са супругом.

Забава 10.03.2020 | 18:25
Александра и Филип Живојиновић омогућили болесном дечаку да оде на лечење!

Урошева мама Јелена је јуче на свом Инстаграм профилу објавила Филипову поруку у којој јој он јавља да ће остатак новца, који фали за Урошеву операцију у Бечу, њих двоје додати.

Ради се о цифри од 1.100 евра, а у својој поруци је Јелена написала:

– Износ који је недостајао за Урошев одлазак у Беч је прикупљен! Александра Пријовић и Филип Живојиновић донираће за Уроша 1.100 евра који су фалили. Ово двоје људи су пуно пута помогли током наше борбе, не само сад! Хвала вам од срца, што нас никада нисте заборавили – пише у објави.

Наиме, Филип је пожелео да се у ову акцију укључи и њихов син, па је написао у приватној поруци Јелени:

– Даћемо вам следеће недеље ових 1.100 евра што недостаје Александра и ја. То је од нашег малог Александра за Уроша!

Поред оваквих родитеља, јасно је да ће и мали Александар бити хуман и помагати кад порасте, с’обзиром на то да има од кога да научи. Поред Александре и Уроша, уз породицу малог Уроша већ годинама су и Андреана Чекић која је недавно донирала 3.000 евра за ауто седиште за Уроша, као и Слађа Аллегро која је у децембру прошле године донирала новац за Урошево лечење.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Велико

10.03.2020 20:00

им хвала и од мене.Нека дуго позиве у среци,здрављу и весељу.

ОДГОВОРИТЕ