Бруталан напад на младића: Један га држао, други ударао

Полиција у Краљеву интензивно трага за двојицом мушкараца од којих је један физички напао, а други више пута ножем избо двадесетогодишњег В. К. из Краљева док је младић седео у пицерији и јео.

Србија 07.03.2020 | 16:11
Бруталан напад на младића: Један га држао, други ударао

Како сазнајемо, случај се догодио прошлог викенда у једној пицерији у Хајдук Вељковој улици у Краљеву.

- Један од нападача пришао је младићу који је у пицерији вечерао са леђа и држао га како би га онеспособио да пружи отпор, док га је други у исто време спреда избо неколико пута ножем. Те вечери младић је седео са пријатељима који од страха и због претрпљеног шока нису успели чак ни да реагују - рекао је "Куриру" извор који је желео да остане анониман.

Према наводима извора, многи Краљевчани и даље су узнемирени због овог догађаја, јер је младић, како се тврди, нападнут и избоден ножем без икаквог повода.

В. К. (20) из Краљева је том приликом задобио више убодних рана у пределу стомака, горњих идоњих екстремитета, и са тешким телесним повредама збринут је у Општој болници "Студеница" у Краљеву.

Према незваничним информацијама, осумњичени, који се од тог немилог догађаја налазе у бекству, одраније су познати полицији.

О овом догађају обавештено је и надлежно Тужилаштво, а потрага за њима је у току.

(Курир/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар