Стогодишњак оженио дјевојку од 30 година (ВИДЕО)

Још прошлог месеца индонежанске друштвене мреже брује о контроверзном венчању у Јужном Сулавесију, на којем је 103-годишњи холандски колонијални ратни ветеран недавно оженио 30-годишњу жену.

Свијет 06.03.2020 | 13:00
Стогодишњак оженио дјевојку од 30 година (ВИДЕО)

Фотографије и видео записи пара с њиховог венчања већ више од недељу дана изазивају огорчење и шаљиве коментаре на друштвеним мрежама.

Било је и оних који не могу да верују да је венчање било стварно, али неколико индонежанских новина потврдило је да је 103-годишњи Пуанг Кате оженио 30-годишњу Алу Аланг у округу Сива.

Младожења, који је наводно удовац, борио се у холандском колонијалном рату (1945. - 1949.), преноси Оддитy Централ.

"Да, истина је. Венчање је одржано данас поподне у младиној кући у улици Јалан Галицо", рекао је за Липутан рођак младожење Ају Ангрени Мучтар.

"Не знам његово тачно годиште, али он је дефинитивно старији од 100 година, он је холандски колонијални ратни борац. Његова супруга још је у двадесетим годинама."

Трибунн Неwс касније је открио право годиште младенаца, а 73-годишња разлика многе је запрепастила у азијској земљи.

На Фејсбуку и Твитеру подељени су видео записи на којима се види како старог младожењу придржава младић док корача низ пролаз у сусрет својој младој жени, чиме су још једном доведени у питање договорени бракови.

Занимљиво је да, према извештајима локалних медија, сума новца коју је Кате платио породици своје младе уопште није била висока. Наводно је платио само 5 милиона рупија (око 312 евра), а дао је и златни прстен. Њих двоје тренутно живе у младожењиној кући у Јужном Сулавесију.

(Курир.рс/Индеx.хр)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

сенберац

06.03.2020 12:24

моздацему помагати око младе тај младиц стогаје придрзаво докје исо у сусрет млади њему треба пите он нема ките стом треба млади али икма младиц стогаје придрзаво онцесе наци млади у невољи дајој помогне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антиса

06.03.2020 13:56

Ова није ни била у плану а младозења вец одавно био у пензији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиши пропало

06.03.2020 16:27

Срецно у дуговјеко ...

ОДГОВОРИТЕ