Пет милиона долара за пет секунди Меган Маркл у серији

Козметичка компанија Биотулин, која производи препарате на бази ботокса, понудила је пет милиона долара за пет секунди појављивања војвоткиње од Сасекса Меган Маркл са њиховим производом у америчкој ТВ серији "Суитс".

Свијет 05.03.2020 | 22:56
Пет милиона долара за пет секунди Меган Маркл у серији

Меган Маркл је спремна на бројне састанке и договоре у Холивуду, а њени агенти почели су да траже улогу, објавио је британски Мирор. Меган би наводно желела да глуми суперхероја као своју повратничку улогу.

Британски Мирор пише да је немачка козметичка фирма Биотулин понудила пет милиона долара за пет секунди појављивања у серији "Суитс" с њиховим производом, који према писању медија Меган и користи.

Ово је први пут да су Маркл питали да се врати у серију и оживи свој лик Рејчел Зејн, али она још није дала одговор, мада није познато ни да ли се планира наставак, односно 10. сезона серије, чија је последња епизода емитована у септембру 2019. године.

Продуцент серије Арон Корш рекао је да не жели да је наговара, с обзиром на то да она жели да почне нови живот пошто су се она и њен супруг, принц Хари повукли с краљевских дужности.

(ФоНет)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Деда

06.03.2020 05:52

Док се милиони пате гладни њој це да дају толике паре. Гамад једна богата. Док се не роди неко да преокрене ову богатаску гамад наопацке и док се рад буде плацао добро неце на овој планети ваљати. Килико има болесне дјеце која немогу наци изљецење због недостатка новца а други га бацају на ниста. Фуј фуј фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

мама

06.03.2020 07:34

браво за коментар

Name

ре Деда

06.03.2020 08:53

Биле су многе револуције и преврати али исте породице владају свијетом током цијеле историје... не надај се дзаба...

Name

БЛ

06.03.2020 14:37

БРАВО... СВАКА ЈЕ НА МЈЕСТУ.. ПОЧНИМО ОД БАЊА ЛУКЕ,... РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, БиХ....

Name

Мујо од добоја

06.03.2020 11:46

Ста тако И треба лијеп су говорила наси стари. Да није будала како би паметни зивили

ОДГОВОРИТЕ