Мисица признала да би се удала за Лукаса!?

Аца Лукас, по свему судећи, толико је пожељан мушкарац да за њега чак и мисице желе да се удају.

Забава 05.03.2020 | 16:22
Мисица признала да би се удала за Лукаса!?

 Наиме, топ модел Владана Раилић, коју је на друштвеним мрежама стартовао ни мање ни више него Душко Тошић, а о чему је Курир извештавао пре неколико месеци, одлепила је за популарним фолкером. То смо сазнали од њене другарице, која је у једном женском друштву коментарисала Владанине наводе да би се без размишљања удала за Ацу Лукаса. Међу девојкама је најпре настао мук, а онда су све углас почеле да певају Лукасове песме.

Тим поводом позвали смо и манекенку, која се у првом тренутку изненадила нашим позивом, а онда нам је открила да заправо познаје популарног фолкера.

- Мало ми је незгодно да о томе јавно причам, али истина је да сам с другарицама причала о Лукасу и признала им да бих се удала за њега. Певача сам имала прилике лично да упознам, заправо, седели смо заједно у једном ресторану и одушевила сам се какву енергију има тај човек. То је ненормално колико позитивно зрачи, чини ми се да би могао сатима и без престанка да пева. Додуше, доста сам млађа од њега и никад нисам била у вези са старијим мушкарцем, али да је Лукас у овом тренутку млад, без бракова иза себе, сигурно бих га запросила уколико он то не би учинио пре. Шалу на страну, знам многе жене које су желеле да га стартују и да му се удварају. Ја, додуше, нисам, иако смо се, кажем, већ упознали. Његове песме обожавам, а тренутно се налазим у Бечу, где он често има наступе, па ћу вероватно отићи с другарицама на један од њих. Верујем да ће се изненадити кад ме буде видео - искрена је Владана.

Извор: Курир.рс Фото: Марина Лопичић/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар