Најзабаченијој пошти на свету потребни радници!

Пошта која се налази на острву Гоудиер, у малој луци Порт Локроy која је "под заставом" Уједињеног Краљевства, сматра се најзабаченијом поштом на свету и тренутно трага за радницима.

Занимљивости 04.03.2020 | 22:23
Најзабаченијој пошти на свету потребни радници!

Због неких ограничавајућих околности и велике удаљености, траже се појединци који су физички и ментално спремни преузети овај несвакидашњи њазабаченији посао на свету

Једноставно свима онима којима је досадила градска гужва, брз темпо живота, ово је можда право решење за њих.Односно право радно место далеко од света.

Дужности у најзабаченијој пошти на свети и најзабаченијем радном месту су у сортирање свих писмених пошиљки, али и чишћење измета пингвина око базе у Порт Лоцкроyу, као и комуникацију с посетиоцима.



Слободан дан имате сваке две седмице, иако како истиче Луцy Дорман, директор базе, запослени ионако немају где отићи и када имају слободно време

Више од 18.000 људи сваке године обиђе ово острво. Они често остављају писма и разгледнице у тамошњој пошти, које је, потом, потребно послати за Уједињено Краљевство.

Залихе су хране једнократне и добијају се на почетку службе. Храна је углавном конзервирана и суха, а једини је изузетак изненадана посјета туристичког брода када постоји могућност да запослени добију нешто свежег воћа.

Још једну потешкоћу представља недостатак текуће воде, што утиче и на туширање. Омогућено је свега једном седмично, и то на бродовима. Поред тога што нема текуће воде, нема ни WиФи-ја.



Због ограничавајућих околности и удаљености поште, траже се појединци који су физички и ментално спремни преузети овај несвакидашњи изазов простије речено они који могу опстати без интернета и мобилног телефона.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар