Дорђе узвратио Дарку на прозивке: Смешно је да себе назива звездом!

Ђорђе Давид одлучио је да одговори на прозивке млађег колеге Дарка Лазића, који му је замерио то што носи сукње, лакира нокте, па самим тим није добар узор омладини.

Забава 04.03.2020 | 13:59
Дорђе узвратио Дарку на прозивке: Смешно је да себе назива звездом!

Дарко је такође за старијег колегу рекао да је анониман, те да није звезда, а Ђорђе Давид за „Ало!“ открива шта се крије иза њиховог сукоба.

- Млађани Дарко мора да схвати да то што ја због програма и посла носим хаљине и лакирам нокте никога не угрожава, док оно што је он урадио и себи и другима и те како све угрожава. Питали су ме и искрено сам одговорио шта мислим о његовим пороцима и чињеници да не одговара пред законом. Дечко вози без дозволе, није одговарао за угрожавање безбедности када се слупао и шта је ту лаж - запитао се Давид, а онда наставио:

- Када сам га недавно срео на „Гранду“, рекао сам му у лице све и прихватио је моје савете као велики дечко - објашњава рокер који жели да одржи хуманитарни концерт за Дарка.

- Лазић треба да схвати да му не мислим лоше и да нисам ни на један начин желео да га увредим, позивам га да ми се јави уколико треба да одржим неки хуманитарни концерт за њега и његов опоравак од свега што је изломио у телу и то искључиво због своје глупости. По изјавама које је дао о мени могу само да закључим колико је интелигентно незрео и да је инвалид и што се тиче размишљања - каже Давид и саветује Дарка да се дозове памети.

- Каже да је он звезда, а да ја нисам. То би било смешно и коментарисати јер тамо где сам ја крочио и био он никада неће бити. Проблем је што он има свест да га млади воле, а није спреман да одговара закону и тако буде пример свој тој силној армији о којој прича - закључио је Ђорђе Давид, док се Лазић до закључења овог броја није јављао на телефон.

Извор: Ало.рс Фото: Ненад Вујановић/Зорана Јевтић 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маx

04.03.2020 13:40

Слазем се са Давидовим коментаром и објасњењем лицности овог лика тзв некакве звијезде. На залост зивимо у таквом времену и на таквом географском подруцју да ова неморална у сваком погледу сподоба некоме мозе бити идол и имати некакве фанове. Страсно...

ОДГОВОРИТЕ