Краљица и принц Хари имали емотиван разговор након Мегзита!

Британска краљица Елизабета Друга и њен унук, принц Хари провели су четири сата на ручку у недељу, где су разговарали о његовој будућности, али и о завршним дужностима које има са својом супругом Меган Марк, преноси британски Сан

Забава 03.03.2020 | 22:22
Краљица и принц Хари имали емотиван разговор након Мегзита!

За време ручка краљица му је рекла да су он и Меган добродошли уколико одлуче да се поново прикључе краљевској породици.

Између краљице и Харија опет се појачала напетост након што је Харију и Меган забрањено да се брендирају као краљевски пар после њиховог иступања из породице. Јавно саопштење које је издао пар након ове забране разљутило је монархињу, која није могла да верује колико је њен унук осрамотио породицу.

Краљица је хтела да на ручку нађе компромисно решење за будуће планове и завршила је разговор рекавши Харију да "га много воли и да је увек добродошао уколико жели да се врати краљевским дужностима".

Медији преносе да је краљица Елизабета додала да би "волела више да виђа унука Арчија".

Извор близак породици изјавио је да је краљица врло узнемирена због одлуке унука да се одсели за Америку, јер ће је то спречити да често виђа праунука Арчија. Извор додаје да је краљица била врло јасна када је рекла да Хари у сваком тренутку може да се врати у Енглеску са својом породицом и поново преузме краљевске обавезе.

Краљица је додала да ће их дочекати "отворених руку", уколико реше да се врате.

Меган Маркл ће доћи у Лондон како би са супругом обавила финалне дужности као краљевског пара.

Хари и Меган ће се придружити Вилијаму и Кејт, као и краљици, Чарлсу и Камили на прослави Дана Комонвелта. Ово ће бити међу последњим њиховим дужностима као краљевског пара, али и прво јавно појављивање након што је објављено њихово иступање из краљевске породице, познато као Мегзит.

Извор: Телеграф.рс Фото:Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар