Пуцао на сина бизнисмена, предао се након 5 мјесеци

Бивши кикбоксер Емир Хаџимујовић (29), који је пет месеци био у бекству, након што је у центру Новог Пазара пуцао на Амина С. (31), сина познатог бизнисмена, предао се новопазарској полицији, сазнаје “Блиц”.

Србија 03.03.2020 | 15:44
Пуцао на сина бизнисмена, предао се након 5 мјесеци

Заједно са њим, у Полицијској управи се појавио и предао и његов отац Ферид који је, како се претпоставља, управљао возилом из којег је Хаџимујовић пуцао из пиштоља и погодио Амина.

- Емир се терети да је починио кривична дела убиство у покушају и недозвољено држање и ношење оружја, док је његов отац осумњичен за убиство у покушају у помагању. Одређено им је задржавање до 48 сати и биће приведени у надлежно тужилаштво на саслушање – каже наш извор из истраге.

Хаџимујовић је био у бекству од средине октобра, када је у Улици Стефана Немање, у центру Новог Пазара, из возила у покрету пуцао у правцу аутомобила којим је управљао Амин С. и погодио га у ногу.

Повређени Амин С. је син познатог новопазарског бизнисмена који је са браћом деведесетих година међу првима у Новом Пазару покренуо производњу одеће од џинса и обогатио се.

Био успешан боксер, па остао непокретан

Иначе, Емир Хаџимујовић је био веома успешан кик-боксер, све док га 2016. године није упуцао Џенан Качар (36), наневши му тешке повреде кичме због којих је остао непокретан.

Добар однос Амина и Качара најчешће се и наводио као мотив због којих се син новопазарског бизнисмена нашао на мети Хаџимујовића.

Иначе, Емир је био и један од вођа навијача Новог Пазара, а овдашњој полицији је познат и по честим тучама и обрачунима.

У октобру 2014. године учествовао је у тучи испред једне дискотеке у центру града, током које је пуцао из пиштоља и погодио случајног пролазника Фатмира Н. у ногу, наневши му тешке телесне повреде.

Још увек није познато где се крио претходних месеци, мада су поједини медији спекулисали да је, због добрих односа навијача Новог Пазара и Фенербахчеа, успео да побегне из Србије и крије се у Турској.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар