Лепа Брена гради луксузни стамбени комплекс у Новом Саду?!

Лепа Брена купила је земљиште од 80 ари на уласку у Нови Сад, где планира ускоро да почне изградњу луксузног стамбеног комплекса. Вредност те инвестиције биће више од два милиона евра, сазнају медији.

Забава 02.03.2020 | 16:13
Лепа Брена гради луксузни стамбени комплекс у Новом Саду?!

После продаје 25 одсто власничког удела у „Гранд продукцији“, од чега је приходовала 7.650.000. евра, највећа балканска звезда одлучила је да настави с улагањем у бизнис.

Позната је као особа која је, осим бављења певањем, увек радила и друге послове од којих је доста зарађивала, попут увоза енергетских напитака, познате марке аутомобила, чији је била заступник за Србију и друго. Од свега тога свакако је имала знатан прилив новца, али највише од „Гранда“, чији је власник, заједно са Сашом Поповићем, била више од 20 година.

Сада је, према речима извора блиског Брени, одлучила да паре улаже у послове који нису блиски шоу-бизнису јер се и у томе добро снашла. Тржиште некретнина годинама је атрактивно за улагање, па је и певачица у томе видела своју шансу. Брена ће преко посредника и извођача градити зграде и стамбене комплексе, а први такав у низу биће у Новом Саду. Тамо је, како сазнајемо, већ купила 80 ари плаца, где ће бити изграђено неколико мањих зграда са становима за продају. Узимајући у обзир да је локација врло атрактивна, налази се на самом улазу у град, цена квадрата ће бити прилично висока, око две хиљаде евра, па нема сумње да ће јој се инвестиција исплатити. Ако све буде текле по плану, градња првог Брениног комплекса почеће на лето, а дотад се очекује прикупљање потребне документације. Наравно, Брена се неће директно бавити надзором и контролом радова, већ је за то ангажовала људе од поверења. У нови бизнис доста је уложила новца, више од два милиона евра, а очекује се да ће зарадити барем 50 процената, односно милион евра.

Да подсетимо, медији су писали о томе да су певачица и њен пријатељ и кум Саша Поповић од продаје „Гранда“ укупно зарадили 30 милиона евра, од чега им је половина исплаћена пре шест година, а остатак новца крајем 2019. Осим тога, њих двоје су доста приходовали и од зараде компаније, у којој су пет година били сувласници. За тај период Брена је добила око 3,5 милиона евра.

Новац од продаје „Гранда“ није уложен само у бизнис са изградњом некретнина већ и у друге послове. Већ се писало о томе да је Брена отворила винарију, а и она је о томе говорила, рекавши да ће производити једну врсту розеа и вино боје лососа, које је више намењено женама. - Још далеке 1986. имала своје вино „Лепа Брена“, ко је смо радили са Сићевом. Данас сам захваљујући супругу покренула нову линију и надамо се да ће се допасти дамама - открила је Брена.

Бизнис око вина водиће Боба и Филип Живојиновић. За Америку промоцију ће радити Филип, Боба за Хонгконг, а циљ им је да освоје кинеско тржиште.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: инстаграм 

Коментари / 0

Оставите коментар