Ђани решио да помири Цецу и Драгану: Живот је кратак хајде да се волимо!

Радиша Трајковић Ђани сигуран је да би успео у намери да помири Драгану Мирковић и Светлану Цецу Ражнатовић уколико би се само срели у истој просторији.

Забава 02.03.2020 | 15:07
Ђани решио да помири Цецу и Драгану: Живот је кратак хајде да се волимо!

Иначе, међу певачицама нетрпељивост влада још од деведесетих, а на самом крају 2018. на једном снимању избио је огроман скандал када су се сусреле, а о томе се дуго причало. 

Ђанију су, међутим, и једна и друга веома драге, а како је истакао - живот је кратак и треба да се волимо. 

"Ако будем у близини, немојте да мислите да нећу да помирим Цецу и Драгану. Сигуран сам да ћу успети у томе само ако добијем прилику да се нас троје сусретнемо на истом месту. Ја их, бре, све волим, а свађе никако не волим. Доста је било свађа и скандала, ајде мало да преокренемо ствари. Дајте, људи, да се волимо, да се дружимо. Један је живот, видите како кратко живимо", рекао је у "Ексклузиву" певач, па наставио: "Мени је жао што не причају, најискреније. Цецу стварно волим од срца, као и Драгану. Код Гаге на телевизију када одем, увек будем лепо дочекан. Е, сад, то је међу њима шта ће бити. Ја бих волео да се нико не свађа у животу, да се сви слажемо лепо, да се веселимо и да пијемо. Цео живот да буде тако весело."

Извор: Курир.рс, Фото: Соња Спасић, Дамир Дервишагић, Драгана Удовичић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјани

03.03.2020 20:37

Свака ти цаст.Велики си пјевац и цовјек.Зив и здрав био,заједно са својом породицом.

ОДГОВОРИТЕ