Меган се враћа међу звијезде Холивуда?

Меган Маркл би требало да се појави на Мет Гала прослави, на којој се традиционално окупља цео Холивуд и свако ко нешто значи на јавној сцени.

Свијет 01.03.2020 | 20:06
Меган се враћа међу звијезде Холивуда?

Бивша глумица требала би да 4. маја присуствује овом догађају, али оно што је откривено јесто то да неће доћи са мужем, принцом Харијем.

Њен пратилац на Мет Гала вечери биће уредник британског Вог магазина Едвард Енинфул. То ће вероватно бити и прво јавно појављивање војвоткиње Мегхан након што ће званично прекинути са свим краљевских дужности.

Извор је открио за портал Тхе Суну да је Меган одлучила да изгледа гламурозно за ту прилику, што се наравно на овом догађају и очекује, јер је раскошна забава ове године имаће тему Орландом Вирџиније Вулф.

"Мет Гала јасно одређује ко је ко у шоубизнису. Наравно да је Меган једно од имена на врху листе, а Едвард и његов тим узбуђени су што ће она ићи са њима" рекао је извор и додао како "она жели повремено да изађе негде и без Харија како би се поновно изградила као име у Холиводу".

Мет Гала је годишња хуманитарна забава у њујоршком Метрополитен Музеју уметности, а појављивање на њој је ствар престижа. Улазнице су прескупе, али чак и да неко може да их приушти, ништа му не значи без позивнице Ане Винтур, главне уреднице Вога.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Звијезда

01.03.2020 20:14

Никад није била и никад неће бити! Одиграла је пар споредних улога и то је њен највећи домет, а сад да постаје звијезда са четрдесет, ма нема од тога ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

01.03.2020 20:28

није ни искљуцено да су се одрекли круне због њене каријере.. како ствари сад стоје он никад неце бит краљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

01.03.2020 20:37

За овог принца Харија важи она "Паја остаде без јаја"

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

02.03.2020 10:54

е мој медо медвједе како си глуп и наиван. ко једном проба тај зивој немозе га се одреци !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

02.03.2020 16:25

Народне крвопије

ОДГОВОРИТЕ