Нисам знао да је жена живот, док сам је имао

Дека Асим из БиХ, постао је прави хит на друштвеним мрежама, након што је пред камерама портала "Види ово", говорио о томе колико му је значила његова супруга

Занимљивости 01.03.2020 | 19:43
Нисам знао да је жена живот, док сам је имао

Живот, љубав, па и брачног партнера са којим корачамо кроз живот, често у неким тренуцима олако схватамо. Да ли због навике да је ту или услед неминовности свакодневнице, тек сву моћ љубав и подршке коју смо имали, често, нажалост, схватимо тек када без када останемо без вољене особе.

Старост је сама по себи тешка, али по исповестима оних који су остали без брачних партнера у позним годинама, иако имају децу и унуке, још теже пада када остану без вољене жене или мужа.

Дека Асим из БиХ, постао је прави хит на друштвеним мрежама, након што је пред камерама портала "Види ово", говорио о томе колико му је значила његова супруга. Наиме, он је током разговора испричао како му је један разговор са пријатељем помогао да схвати да му је његова супруга била живот.

"Један Босанац ми је познавао жену. Има једно две године, сретнемо се. 'Како, како ти је жена?' Рекох, умрла је. Каже 'како си звао жену?'. Како, именом, ја како. Ама, каже 'и ја сам, и у мене умрла, има две године. Жао ми је што је нисам звао животе мој!'. Нисам знао да је жена живот, док сам је имао. Сетићете се Аима ако доживите то", рекао је он.

И заиста, ако мало боље размислимо, неке ствари у животу схватимо прекасно, односно, тек када останемо без људи који нам живот чине лепшим у лепим ситуацијама и лакшим, када нам живот понуди со.

(Новости онлине)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вито

02.03.2020 08:06

Не каже се џабе, три стуба куће леже на жени, а један на човјеку.

ОДГОВОРИТЕ