Зорица без длаке на језику: Оплела по Пејовићу и Лукасу!

Зорица Марковић проговорила је о свом колеги Ацу Пејовићу, а онда се дотакла и Аце Лукаса.

Забава 01.03.2020 | 19:10
Зорица без длаке на језику: Оплела по Пејовићу и Лукасу!

Наиме, Марковићева није могла да пореди колегин рад са многобројним певачима севдаха попут Томе Здравковића, али и актуелним певачима, који по њеном мишљењу, одлично певају овај музички жанр.

"Кад су несрећни у животу (певачи), имају они пара не сумњам, али када имају тужан живот, када су стварно несрећни и имају некога због кога пате, тада могу да оправдам њихов репертоар и све те тужне песме које певају, јер доживљавају и преживљавају. Али неко ко је хладан као лед, ко рођену жену или мужа не воли и не поштује, то не могу да разумем, а певају овакве песме, све је трговина. Неко пева из душе, не због пара, самим тим погађа људе. У овом случају то код Аца Пејовића није, јер човек толико воли себе и паре, томпус и виски и крем друштво. Мртве ствари и богатство, само је провалио фору. Ја сам добра са њим, никад се нисмо замерили, али,  говорила је Марковићева о колеги са естраде па додала:

"Док овај луди Лукас, он живи тај живот, зато и пролази. Били су најбољи другари, зато су се разј*бали", рекла је Зорица.

Извор: Курир.рс Фото: Немања Николић, Зорана Јевтић, Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар