Каћа прозвала певачице: Деде милионери их развлаче по јахатама и хотелима!

Певачица Катарина Грујић (27) без длаке на језику прокоментарисала је девојке које улазе у везу са ожењеним мушкарцима, а на питање да ли њу привлачи та врста "забрањеног воћа", имала је спреман одговор.

Забава 27.02.2020 | 20:35
Каћа прозвала певачице: Деде милионери их развлаче по јахатама и  хотелима!

Далеко било! Никада не бих била друга! Драге даме, увек будите једине и најбоље! - рекла је Каћа за Информер.

Грујићева је рођена у имућној породици, те није имала потребу попут својих колегиница, како је рекла, да буде играчка милионерима по јахтама и хотелским собама.

Рођена сам у добростојећој породици, фино сам васпитана, школована сам и цео живот сам окружена пажњом родитеља, сестре и пријатеља! Музиком се бавим јер је то одувек била моја велика љубав и жеља, а не због материјалног задовољства - рекла је певачица и додала:

- То што данас много наступам и добро зарађујем само је плус у животу једне младе девојке. Никада нисам имала потребу да будем играчка неких деда милионера који су по јахтама и хотелским собама развлачили неке певачице и назови певачице. Ако је то њима лепо и исплати им се, мени није - рекла је Каћа.

Каћа није желела да каже које колегинице је индиректно прозвала.

Препознаће се оне саме. А немам ја шта коме да поручујем, све вам је јасно ко се данас чиме и како бави - закључила је певачица.

Извор: Телеграф/Информер.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нису

28.02.2020 17:53

Сви те среце да се роде богати.Да све имају,буду мазени и пазени.Зато никоме ниста не замеруј.Нико незна ста сутра доноси.

ОДГОВОРИТЕ