Медицински радник сисао прсте непокретним пацијентима!?

Полиција на Флориди ухапсила је радника једне болнице који је осумњичен да је спопадао тешко покретне пацијенте и сисао им ножне прсте.

Занимљивости 27.02.2020 | 19:29
Медицински радник сисао прсте непокретним пацијентима!?

Франц Белдорин ухапшен је почетком седмице, након што се једна старија пацијенткиња пожалила да јој је Белдорин лизао и сисао прсте на ногама.

Жена је рекла да је у понедељак, око 23 часа осетила како јој нешто додирује стопала. Прво је помислила да јој дежурна сестра проверава да ли има отака на стопалима, али како је осећај био веома непријатан, она се пренула из сна и угледала Белдорина како клечи крај кревета и како је нагнуо главу изнад њених стопала.

Она тврди да је потом шокирана цимнула ногу, а Белдорин је поскочио и повукао се у други ћошак собе, где је седео на столици како би чувао другог пацијента.

Мало касније пацијент којег је Белдорин чувао га је пријавио дежурној сестри како га удара по глави.

Приведеном раднику болнице се на терет ставља злостављање старијих особа.

У станици је Белдорин тврдио да је у питању неспоразум. Он је рекао да му је испао телефон крај кревета и да га је она ритнула ногом када је покушао да га дохвати.

"Био је мрак у соби, видела је како се савијам крај њеног кревета и шутнула ме је. Јасно ми је да се уплашила "рекао је Белдорин.

Истините биле његове тврдње или не, али Белдорин је изгубио посао.

" Људи сад мисле да сам лудак, а нисам. Ја нисам такав лик" правда се Белдорин, против кога је покренута и кривична пријава.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар