Јана мења професију, покреће нови бизнис!?

Фолк звезда Драгана Јана Тодоровић ускоро ће отворити ресторан у Београду са улагањима од чак пола милиона евра.

Забава 27.02.2020 | 18:35
Јана мења професију, покреће нови бизнис!?

Ресторан певачице са највећим грудима на Балкану биће скроз другачији у односу на угоститељске објекте у Србији и да ће бити на једној од најскупљих локација у граду.

– Јана је решила да направи бум са рестораном који ће бити на Неимару. Не жали новац који је зарадила певајући да себи обезбеди други извор прихода. Познато је да је она велики хедониста, као и цела њена породица, а пре свих супруг Иван и ћерка Кристина Џулијен, те су се до сада гостили у најбољим ресторанима у Београду, али и где год су путовали, а често обилазе земаљску куглу. Идеје за ентеријер који ће бити, бар по ономе што ми је причала, заиста невиђен за овдашње госте, Јана је покупила из најбољих светских ланаца ресторана – каже саговорник за Српски Телеграф

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-02-27/02272020040151.јпг" алт="" wидтх="660" хеигхт="462" />

Иначе, Јана важи за једну од најтраженијих и <а хреф="хттпс://стармагазин.рс/вести/драгана-мирковиц-задузила-колеге-за-5-милиона-евра-ова-певацица-јој-месецно-даје-600-евра/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">најплаћенијих певачица у дијаспори и увек кући дође са хонораром који је за многе њене колеге мисаона именица, а инвестирање у посао је увек најбоља одлука јер уложени новац може да се врати вишеструко, што на крају крајева и јесте циљ сваког <а хреф="хттпс://стармагазин.рс/вести/родендански-поклон-од-65-000-евра-сорају-у-хотелу-изненадио-богати-бизнисмен/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">бизниса.

Извор: Сцандал.рс /СТ Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сретно

27.02.2020 21:29

Јано,са новим послом.

ОДГОВОРИТЕ