Ана оставила дечка због Кораћеве!?

Ана Николић наводно је решила да остави дечка који јој је мењао браву на вратима пошто је сазнала за његове афере пре ње, које јој се ни најмање нису допадале.

Забава 27.02.2020 | 15:11
Ана оставила дечка због Кораћеве!?

Посебно ју је "пецнуло" то што је Бошко Буквић пре неколико година, како се наводи, био у шеми са задругарком Аном Кораћ.

"Бошко је покушавао да јој објасни како је Кораћева за њега прошлост, те да му она никада није ни значила, међутим, Ана је полудела због тога што је икада себи дозволило да буде са једном старлетом. Најтеже јој је пала чињеница да за ову информацију није чула од њега, већ од људи који само желе наводно да јој науде", рекао је извор који тврди да је Николићевој ово била иницијална каписла да прекине сваки однос са њим.

"Ана је након развода од Расте и те како водила рачуна о томе са ким се виђа. Није желела да њени мушкарци имају ружну прошлост јер би тиме себе довела у ситуацију да јој бивши муж спочитава са каквим момцима проводи време, те да на тај начин угрожава и њихову ћеркицу. Управо због тога, она је одлучила да остави Бошка. Сметале су јој многе приче које је чула о њему, али ову за Ану Кораћ је најтеже поднела", наводи извор.

Подсетимо, Ана је наводно пре два месеца упловила у љубавну везу са црногорским бизнисменом, а доскорашњег изабраника упознала је прошле године када је дошао у њен стан да јој поправи браву и угради нова врата. Наиме, Анин сада већ бивши дечко власник је фирме која се бави продајом и уградњом сигурностих врата.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар