Крај лијепом времену, за сутра најављен снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује облачно и хладније вријеме са кишом, која ће у послијеподневним часовима прећи у сусњежицу и снијег.

Република Српска 25.02.2020 | 14:45
Крај лијепом времену, за сутра најављен снијег

Јутро ће бити облачно и суво, с кишом на југу и југозападу, а на истоку промјенљиво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана падаће умјерена киша, која ће у послијеподневним часовима уз пад температуре у већини предјела прећи у сусњежицу и снијег, док су на југу понегдје могући и грмљавински процеси.
Дуваће вјетар умјерене јачине, јужног и југозападног смјера, повремено са јаким ударима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха износиће од четири до 16 степени Целзијусових.

Температура ваздуха у 13 часова: Бјелашница два, Нови Град 10, Приједор 11, Мраковица и Чемерно 12, Рудо, Вишеград и Фоча 13, Бихаћ, Градачац, Ливно и Зеница 14, Бањалука, Бијељина, Гацко, Калиновик и Дрвар 15, Соколац и Невесиње 16, Требиње, Билећа, Добој, Мркоњић Град, Груде, Рибник и Неум 17, Сарајево, Зворник, Шипово, Јајце и Широки Бријег 18, Мостар 19, Сребреница, Столац и Тузла 20 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар