Причало се да се разводе, да се Северина одрекла презимена Којић, а ево шта је права истина!

И док се данима спекулише да у браку Северине и Игора Којића не цветају руже и да је певачица поднела захтев за развод од свог 15 година млађег супруга, чини се да то ипак није тако!

Забава 25.02.2020 | 17:25
Причало се да се разводе, да се Северина одрекла презимена Којић, а ево шта је права истина!

Наиме, како „Ало!“ ексклузивно сазнаје, односи између супружника су бољи него икада, а Севе и Игор користе сваки тренутак да га проведу заједно. Тако су у јеку медијских спекулација да се разводе били заједно на ручку у популарном београдском ресторану, а да је све добро функционисало у њиховом односу, сведоче и фотографије које су настале том приликом.

Да нема ништа од приче о краху њиховог брака потврдила је, током јучерашњег дана и Северина, која је први пут након навода да се разводе, објавила фотографију с Игором.

- Севе и Игор су дошли на ручак у ресторан и понашали су се као прави заљубљени пар. Он јој је помогао да скине и обуче капут, придржао јој је столицу, а када је конобар дошао за њихов сто, Игор је поручио храну и пиће за Северину - каже наш извор који се затекао на лицу места и додаје да је Северина изгледала срећно и задовољно.

- Она није скидала осмех с лица, пажљиво га је слушала шта прича, а онда ми је кроз смех нешто препричавала. Обоје су изгледали као да уживају што су заједно и толико су били добро расположени да су се непрестано шалили једно са другим. Чак су изашли у сусрет и особљу ресторана које их је замолило за фотографију - испричао је извор и додао да се све то дешавало у тренутку када су медији брујали о њиховом разводу.
- Њих двоје су се понашали као да се те приче не тичу њих, већ неког другог брачног пара - каже наш извор.

Иначе, спекулације о разводу Северине и Игора подстакло је изненадно брисање презимена Којић са певачициног Инстаграм профила. Говоркања да нешто није у реду у њиховом односу додатно је подгрејало Северинино појављивање на додели награда без пратње супруга, али и то што је Севе отпратила свекра Драгана Којића Кебу с Инстаграма.

Међутим, ни тада се Севе није званично огласила и негирала приче о разводу, већ је додатно збунила јавност када је објавила фотографију на Инстаграму којом је желела свима да поручи да је све у реду у породици Којић. Слика задовољне породице коју је објавила Северина таман је обрадовала све њене фанове, али само накратко јер су многи приметили да је фотографија коју је певачица објавила стара две године.

Извор: Ало.рс Фото: Е-стоцк

Коментари / 0

Оставите коментар