Ванеса: Драги, брини се о Ђиђи, ја ћу о осталима

Ванеса Брајан, удовица недавно преминулог легендарног кошаркаша Кобија Брајанта, одржала је веома емотиван говор на комеморацији у ''Стејплс центру'' у Лос Анђелесу. 

Кошарка 24.02.2020 | 21:36
Ванеса: Драги, брини се о Ђиђи, ја ћу о осталима

- Хвала свима што сте овде и хвала на подршци коју моја породица осећа са свих страна света. Волела бих да причамо о Кобију и Ђиђи, али почећу од моје мале девојчице - рекла је Ванеса са кнедлом у грлу и наставила. 

- Била је предобра девојчица, љубила ме увече пред спавања и ујутру за буђење. Била је такмичарски рапсоложена као и њен тата. Њен смех је био као сунце. Коби је увек говорио да је као ја, да има моју ватреност и најлепши смех. Била је лидер, учитељ, знала је шпански још од малена је показивала све таленте лидера. Ђиђи, недостајаћеш нам сваки дан - рекла је кроз сузе Ванеса и додала:

- Ђиђи би вероватно била најбољи играч у WНБА. Хтела је да промени начин на који се жене виде у спорту, чак је и писала о томе стално у школи. 

Ванеса се онда осврнула на преминулог супруга Кобија. 

- Био је најбољи муж. Волео ме је више него што могу да замислим. Не знам како сам заслужила човека као што је Коби. Увек је мислио на наше годишњице, бирнуо о деци..- рекла је Ванеса о Кобију и додала

- Бог је знао да не могу да буду на земљи једно без другог, па их је обоје узео. Драги, брини се о Ђиђи, а ја ћу о осталима. Обоје вас волимо и недостајете нам заувек. Мама.

Подсетимо, 12. фебруара Коби и Брајант је сахрањен заједно са ћерком Ђијаном, а тај чин био је затворен за јавност и присуствовала му је само најужа породица.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар