Дара испрозивала Свилара а он јој грациозно одговорио!

Чини се да је нови естрадни рат на помолу, бар ако је судити према прозивкама које је Дара Бубамара упутила Душану Свилару!

Забава 24.02.2020 | 15:05
Дара испрозивала Свилара а он јој грациозно одговорио!

Наиме, певачица се пре два дана у емисији "Звезде Гранда" нашла у улози ментора, па је, коментаришући свог кандидата, рекла да он ни по чему не подсећа на Душана Свилара, будући да је некадашњи победник овог такмичења, како се изразила, "мртав", алудирајући на његову енергију на сцени.

Међутим, чини се да тај коментар није претерано потресао Свилара, истакао да се не проналази у Дариним речима и да одавно не гледа шоу-програм који га је прославио.

"Ко је она уопште? Не знам да ли је дотична мислила на мене када је рекла да је Душан Свилар мртав? Нисам једини певач са тим именом и презименом. Постоји још тројица мојих имењака и презимењака", рекао је он.

"Одавно не пратим то такмичење и не гледам „Звезде Гранда“. Не знам шта се дешава ни ко шта коментарише. Дотичну не познајем лично, тако да не видим зашто би она мислила на мене када ме никада није ни видела ни упознала", каже Свилар.

Иако је и сам био део овог, највећег музичког такмичења у нашој земљи и однео победу у трећој сезони, каже да га то више не занима, те да не прати нове такмичаре и актуелну сезону.

"Заиста немам времена. Недавно сам имао концерт „Три тенора - љубавне приче“ у Београду и Новом Саду. Бавим се певањем на други начин и трудим се да своју каријеру не градим на бестидни и бесрамни начин", рекао је Душан Свилар.

Подсетимо, Дара је у емисији „Звезде Гранда“ за други круг такмичења припремала младог Тарика Јашара (17), који је успео да добије пет гласова и освоји директан пролаз.

Како су се сви чланови жирија сложили да је Тарик млад, леп, талентован и лепо васпитан, упоредили су га са Душаном Свиларом, који је у трећој сезони „Звезда Гранда“ победио.

"Тарик личи на Свилара", констатовао је Саша Поповић, са чиме су се сложиле и остале колеге у жирију. Сви осим Даре Бубамаре.

"Лепши је од Свилара! Мислим, леп је и Свилар, али је некако мало мртав!", додала је Дара без блама.

Извор: Курир.рс/ Ало Фото: Зорна Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар