Бинго и партнери поново покрећу пројекат за подршку женским удружењима

Као и претходне двије године, Бинго и партнери уз подршку купаца, поново ће донирати средства за рад и самоодрживост удружења жена са подручја Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 24.02.2020 | 08:37
Бинго и партнери поново покрећу пројекат за подршку женским удружењима

„Током 2018. и 2019. године пристигло је више од  300 пројектних приједлога, што нас је мотивисало да наставимо с пројектом. Како смо и ове године припремили пригодну понуду у поводу Дана жена, купци ће имати прилику да куповином артикала из акцијске понуде допринесу донацијама за удружења чије ћемо пројекте подржати.

Позивамо сва удружења и организације жена да се путем наше wеб странице пријаве и пошаљу пројектне приједлоге у периоду 24.2-6.3.“, казала је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга компаније Бинго.

Бингови овогодишњи партнери су Бамби, Персил и Палетте, а ту је и неколико донатора који су одлучили подржати ову активност. Укупан фонд за донације је  16.000 КМ, а седам удружења ће добити новац и то: 5.000 КМ, 4.000 и 3.000 КМ, те четири донације једнократне помоћи од по 1.000 КМ.

Артикли чијом куповином и купци доприносе донацијама, на полицама су означени посебном ознаком са срцем, а пригодни су као поклони за Осми март или су пак неопходни дамама у свакодневном животу. 

Иако празник који жене славе диљем свијета обиљежавамо само један дан, он је мотив за овај пројекат, који ће женама из удружења донијети бенефите свакога дана, а услови њиховог рада ће уз финансијску подршку бити знатно бољи. 

Информације и апликацију за пријаву пројектних приједлога удружења могу пронаћи на Бинговој wеб страници (хттпс://бит.лy/37О0ТТо ).

Напомињемо, позив је отворен до 6.3.2020., а објава награђених пројеката ће бити 9. марта.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар