Дарко одбио Тарину мајку, пријатељ из Швајцарске ће се побринути за бубрег!

Читавих годину дана после саобраћајне несреће, Дарко Лазић одлагао је операцију бубрега који готово да не ради, али изгледа даје дошао тренутак да се и тај проблем реши.

Забава 23.02.2020 | 21:32
Дарко одбио Тарину мајку, пријатељ из Швајцарске ће се побринути за бубрег!

– Дарку је након несреће констатована делимична функција једног бубрега, док је други био у реду. У том тренутку то није била трагична вест и сви смо се надали се да ће успети да се опорави. Наравно да би се повратила функција било ког органа, треба много времена и труда, али Дарко Лазић није неко ко може да се уредно придржава терапије и да редовно посећује лекаре. Чим осети да му је боље он ради шта пожели и више не слуша никога. Баш сада када је био на операцији смањења желуца, доктори су констатовали да му је бубрег знатно оштећен и да нема ни десет посто нормалне функције па су рекли да би требало што пре да се оперише – каже извор и додаје:

- Једини проблем је што лекари нису сигурни да би Дарков организам могао да фунционише нормално са само једним бубрегом и зато су му предложили трансплатацију. Иако у почетку није хтео да се помири са том чињеницом, на крају је одлучио да пронађе тим лекара и стручњака који би му урадили пресађивање. Још увек се не зна датум операције, али је одлучио да то буде у Италији у истој оперсан. Иако је то веома скупа интервенција, Дарков пријатељ из Швајцарске понудио се да плати све трошкове лечења и новог органа тако да је породица ослобођена бриге да донира бубрег Дарку. Наравно, сви су срећни због тога иако брину како ће све то проћи и колико ће се чекати да се прави бубрег појави – каже извор близак певачу.

Недавно се појавила информација да је мајка задругарке Таре Симов хтела да донира Лазићу бубрег, али је он наводно одбио ову понуду.

Извор: Србија Данас/Свет Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар