Жена 13 сати била заробљена у фиоци кревета!

Клер Монтело (39) мислила је да ће умрети након што је 13 сати била делимично заробљена између душека кревета и фиоке. Бизарна несрећа догодила се крајем јануара у њеној кући у Енглеској, у тренутку док јој супруг и троје деце нису били ту.

Занимљивости 21.02.2020 | 22:23
Жена 13 сати била заробљена у фиоци кревета!

- Имамо брачни кревет са механизмом да може да се подигне душек, а испод тога је велика фиока у којој држимо ствари. Хтела сам да извучем нешто када је механизам попустио и цео кревет ми је пао на руку - присећа се Клер.

Она каже да је осетила како јој се рука буквално спљоштила, а потом лудачки отекла. Од шока и бола није имала снаге да сама подигне душек, а како је време пролазило имала је све мање снаге. Немоћна да се помери, чак и толико да дохвати мобилни телефон, заробљена је седела 13 сати, све док јој супруг није дошао са посла и пронашао је малтене без свести.

Клер је хитно превезена у болницу где су јој за само две недеље урадили четири операције како би јој спасили руку.

- Не могу да верујем шта се догодило, мислила сам да ћу умрети. Након што се супруг вратио из болнице узео је секиру и исецкао кревет у ситне комаде - рекла је Клер.

Она каже да је од болова повраћала најмање 40 пута.

- Прво сам урлала и вриштала са надом да ће ме неко чути. Међутим, први комшија има више од 90 година и глув је, а телевизор му је био појачан до максимума. Не само да он није могао да ме чује, нико није могао - рекла је несрећна жена.

Када је супруг стигао кући и пронашао је одмах је кренуо да подиже душек, што је резултирало још већим проблемом. Крв је тако нагло шикнула да је рука буквално експлодирала.

- Нисам сигурна да ћу више икад моћи да користим своју леву руку - каже Клер.

Подсетимо, прошле године је у Грчкој страдао дечак након што га је душек преклопио и дете је остало затворено у фиоци кревета. Малишан се угушио.

Извор: Телеграф.рс

 

Коментари / 0

Оставите коментар