Опозицији поручила: Српска се буди - Доста је било!

Српска демократска странка, као и наши пријатељи из ПДП, стварамо једну генерацију младих људи, који су непоткупљиви и лојаних нашим странкама, оних који не шуте и који су спремни да се боре.

Република Српска 21.02.2020 | 17:41
Опозицији поручила: Српска се буди - Доста је било!

Ово је рекао на трибини опозиције у Градишки предсједник СДС Мирко Шаровић, наглашавајући да су "млади људи будућност наших странака".

Трибина, коју су организовали посланички клубови СДС и ПДП у Народној скупштини Репулике Српске, одржана је у Градишки под слоганом "Буђење Српске"

"Градишка ће у октобру рећи доста је", казао је предсједник ПДП Бранислав Бореновић током обраћања грађанима тога града.

Осврћући се на одлуку Уставног суда БиХ, Бореновић је рекао да одлука суда није коректна и да ће народни посланици увијек имати подршку својих странака-

"Идемо да побједимо, и да будеммо побједничка екипа цвећ у октору. да заједно мјењамо на боље Републику Српску", казао је Бореновић.

Посланик ПДП Јелена Тривић казала да Републику Српску коју је створио народ треба да чувамо и да развијамо.

"Не помињати референдум сваки дан, није то као добро јутро, већ је то једна од најкрупнијих националних тема о којој треба свесрпскојединство и великаподршка, а не јалова прича", поручила је Тривићева, наглашавајући да је СНСД-ова власт ову земљу ојадила и покрала, а то је, како је казала велики гријех. 

"Херцеговина се расељавала прије сто година јер се није могло живјети, није била плодна земља, али данас је исељава ова власт. људи ће отићи из Републике Српске. Ако не можемо овдје, уз сво богааство опстати, наравно да овдје треба остати а не дозволити да ова земља буде приватна прћија једног човјека. Данас треба да кажемо доста тим људима", поручио је посланик у Клубу СДС Небојша Станивуковић.

 Посланик ПДП Драшко Станивуковић је рекао да не треба дозволити да власт гази појединце.

"Ни Драшко, ни Јелена, ни Небојша не могу сами. Сви се морамо ујединити,бити сложни. Данас смо сви опозиција, сваки незадовољан човјек је опозиција. Онај ко тражи своје најмилије преко скајпа, сви они су незадовољни. Сви суштински проблеми који нас чине незадовољним. Увјерен сам да је вријеме да се пробудимо, одавно треба да смо будни. И да кажемо шта нас мучи и да се одупремо. И Градишка се буди, то видимо. Ми треба сваку локалну заједницу да пробудимо, а коначно буђење да доживимо у октобру", казао је Станивуковић.

"Додик ме данас звао да разговарам, Знате због чега? Нећу док дјеца погинулих бораца не добију оноико колико су добила твоја дјеца. Срам те било Миле. Ти си обичан лажов и преварант. Ми из СДС-а нећемо рат већ мир, нећемо Нато", казао је шеф посланичког клуба СДС Миладин Станић.

На трибини су говорили и предсједници ОО СДС-а и ПДП-а у Градишци, као и посланици из те регије.

Сличне трибине одржане су у Бањалуци, Фочи, Братунцу... и још неким градовима Српске. 

 

(БН) 

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

кеш лова

21.02.2020 19:01

Бурле видиш ли ти ово сваке седмице по градовима РС цифра расте незадовољни стањем и животом у РС, народ и борци су грдно кивни на твој лоповски режим у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишко

21.02.2020 19:09

Добро си се сјетио тога Бурле. Свака част

Name

Ре кес лова

21.02.2020 19:10

Ако сте знали, сто сте сви гласали за њега. Није ми јасно. И опет цете гласати за њега. Сами сте криви!

Name

сомеоне

21.02.2020 19:21

какве везе има,кад це пола ових из сале узети 50км,половина друге половине гласати под пријетњом и увјек иста прица...

Name

Расо

21.02.2020 19:36

А гдје су млади на функцијама

Name

Јеарy

21.02.2020 20:27

Бурле млати празну сламу висе од 10 година!

Name

Скенери и остало

21.02.2020 19:46

Хоћемо измјену Изборног закона. Краду наше гласове дуже вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чупавко

21.02.2020 20:22

додик запео да се одвоји од БиХ ко снаха од свекрве

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

21.02.2020 20:41

Ко даје 50 км за глас?Ја цетири гласа имам за продају.Навали,ко це прије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Политика

21.02.2020 21:07

Морате мјењати политику контра Додику само тако мозете опстати и побједити Додика а не гласати за све сто Додик нуди.Ако тако наставите подрзавати Додикуву политику и гласати за све сто Додик трази онда нејмате своје ја и губите гласаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

21.02.2020 21:21

Браво људи! Тако се брани РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

22.02.2020 01:22

Скуп двије политицке партије , просијек година 65 , све у свему , танко...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

22.02.2020 08:23

Све је висе и висе незадовољних ста се само ради људима на салтерима фонда здравственог осигурања у Градишци оно је брука и срамота па према зивотињама се људи лијепсе понасају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ба

22.02.2020 08:32

НАГОД ЈЕ ТОЛИКО ОГОРЦЕН НЕЗАДОВОЉАН ДА СНСДУ НЕЦЕ ПОМОЦ НИ ПРАСИЦИ НИ ЈАГЊИЦИ И ЗАДЊА НАДА ЈЕ УМРЛА ДА ОНИ ОВДЈЕ МОГУ НЕСТО УЦИНИТИ ЦИЊЕНИЦА ФАНТАСТИЦНИ СУ САМО ЗА СВОЈ ДЈЕП СВОЈИХ ПУЛЕНА СТРАНАЦКИ И ОБЕЗБЈЕДИТИ СТО ВИСЕ СВОЈОЈ ДЈЕЦИ ЦЕРАМА СИНОВИМА ЗЕТОВИМА НЕЦАЦИМА ЗЕНАМА ТЕТКАМА ТУ ИМ НЕМА ПРЕМЦА СТОП ТОМЕ ВИСЕ ДОГОРЕЛО ЈЕ ДО НОКАТА ОДЛАЗИТЕ ПУСТИТЕ НАС ДА КРЕНЕМО З БОЉИ ЗИВОТ СА ИСТИНСКИМ БОРЦИМА ЗА ПРАВДУ ОПОЗИЦИЈА ЈЕ НАС ИЗБОР НАРОДА РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жута

22.02.2020 15:05

У Рогатици готово и да нема омладине у СДСу. Предсједнику омладине на прошлим изборима дала странка паре да купује гласове а дечко умјесто гласова купио себи ауто.Смјенили га и ту је настало расуло.Пола омладине прешло у СНСД

ОДГОВОРИТЕ