Недавно се уселила а већ је руши: Гоца реновира кућу!

После више од десет година колико је живела у Миријеву, Гоца Тржан се преселила у Раковицу, где је купила кућу.

Забава 21.02.2020 | 19:47
Недавно се уселила а већ је руши: Гоца реновира кућу!

У новом породичном гнезду она живи са ћерком Леном и супругом Рашом. Међутим, пар се увелико спрема да реновира кућу, руши и гради неке просторије изнова. Иако су се у нови дом уселили недавно, певачица је одлучила да га гради испочетка.

Радови почињу у наредних неколико недеља, зависи од временских услова, а о свему су се претходних месеци консултовали с архитектом, који је њихов кучни пријатељ.

- Када су се преселили, Раша је у приземљу куће направио студио где свира и компонује, а често му се и Гоца придружи па заједно свирају и певају. На спрату изнад је њихова породична оаза у којој проводе највећи део дана, ту су им простоје за уживање, спаваћа соба, кухиња... Када су се уселилì прошле године, они су само донели ствари и нису простор прилагодили себи. У међувремену, Гоца је почела да се бави блогом, па је одвојила део стана и за снимање својих клипова - каже извор.

- Зато је Гоца инсистирала да реновирају кућу, али су чекали пролеће да почну са радовима. Она је темпераментна и воли да све држи под контролом, па је свесна да јој неће бити лако да месеце проведе у разговору и договорима са мајсторима. Она сматра да сви треба да се преселе у хотел док се буду рушили зидови и градиле нове просторије. Ово рушење и грађење ће је коштати као мањи стан, а радови ће се завршити до краја лета. У адаптираном дому Тржанове свако ће имати свој кутак, Раша за свирке, Лена за другарице и учење, а Гоца за снимање блога. С обзиром на то да су напрасно донели одлуку о напуштању стана у Миријеву због свега што се издешавало, нису имали много времена да одаберу кућу за куповину. Просторија у којој је Раша свирао није имала звучну изолацију, а сада ће имати - каже извор.

Извор: Блиц/Република.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар