Хурем стиже у Србију!

Ме­р­јем Узе­р­ли, по­пу­лар­на Ху­рем из се­ри­је „Су­ле­ј­ман Ве­ли­чан­стве­ни“, по­но­во ће по­се­ти­ти Бео­град, и то већ у мар­ту, са­зна­је Ку­рир.

Забава 21.02.2020 | 15:36
Хурем стиже у Србију!

Наи­ме, по­пу­лар­на су­л­та­ни­ја отво­ри­ће Фе­сти­вал ту­р­ског фи­л­ма, ко­ји се тра­ди­цио­нал­но одр­жа­ва сва­ке го­ди­не у Бео­гра­ду. Та­ко ће Ме­р­јем у Ср­би­ју до­ћи 19. мар­та и бо­ра­ви­ће два да­на ка­ко би про­мо­ви­са­ла но­ви ту­р­ски фи­лм „Ко­шни­ца“, у ком ту­ма­чи глав­ну уло­гу. Зве­зда по­пу­лар­не ту­р­ске се­ри­је, ко­ју су сви пра­ти­ли, има­ће по­се­б­не усло­ве у Бео­гра­ду.

- Фе­сти­вал ту­р­ског фи­л­ма би­ће одр­жан од 19. до 23. мар­та, а Ме­р­јем ће у Бео­град сти­ћи пр­вог да­на ка­ко би све­ча­но отво­ри­ла ову ма­ни­фе­ста­ци­ју. Она се ра­ду­је до­ла­ску јер је већ би­ла у Ср­би­ји и до­па­да јој се Бео­град. Са­да има још је­дан ра­злог за за­до­во­љ­ство, јер ће ср­п­ској пу­бли­ци пред­ста­ви­ти по­пу­лар­ни фи­лм „Ко­шни­ца“, у ком игра глав­ну уло­гу. Ме­р­јем ће у Бео­гра­ду од­се­сти у јед­ном од на­ј­лу­к­су­зни­јих хо­те­ла на Но­вом Бео­гра­ду, а тра­жи­ла је пред­сед­ни­ч­ки апар­т­ман, што су јој до­ма­ћи­ни и обез­бе­ди­ли - от­кри­ва извор Ку­ри­ра.

Ту­р­ска глу­ми­ца бо­ра­ви­ла је у Ср­би­ји 2015, кад је због уло­ге су­л­та­ни­је би­ла вео­ма по­пу­лар­на. Она је та­да сни­ма­ла фи­лм „Су­ле­ј­ман Ве­ли­чан­стве­ни“, а на свој про­фил ка­чи­ла је им­пре­си­је из ср­п­ске пре­сто­ни­це.

Глу­ми­ца не­ма­ч­ког по­ре­кла би­ла је у жи­жи јав­нос­ти и због свог при­ват­ног жи­во­та. Ху­рем је за­тру­д­не­ла с та­да­шњим пар­т­не­ром, ко­ји ни­је же­лео да она ро­ди де­те, па ју је оста­вио тру­д­ну на­кон сва­ђе, јер ни­је оду­ста­ја­ла од по­то­м­ства. Та­да је шо­ки­ра­ла ту­р­ске ме­ди­је от­кри­ћем да је по­ку­ша­ла да се уби­је. - Оти­шла сам у хо­те­л­ску со­бу и ба­ци­ла сам ста­туу ра­зби­в­ши је, би­ла сам пот­пу­но лу­да и исе­кла сам ру­ке, крв је би­ла сву­да. Хте­ла сам да се ба­цим с ба­л­ко­на, јер сам у то­ме ви­де­ла је­ди­ни излаз - испри­ча­ла је та­да глу­ми­ца.

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар