Заратиле Милица Павловић и Снежана Ђуришић а све због одговора?!

Нови рат на естради започеле су Милица Павловић и Снежана Ђуришић. Руку на срце, звезда "Гранда" је прва отворила паљбу по колегиници, и то у емисији уживо код Огњена Амиџића приликом учешћа у једној од игара истине. Наиме, Павловићева је извукла питање на папирићу које је одбила да прочита наглас, али је зато гласно дала одговор.

Забава 20.02.2020 | 13:45
Заратиле Милица Павловић и Снежана Ђуришић а све због одговора?!

- Одговор је Снежана Ђуришић. Најгоре питање икада. Срце ми прескаче, није ми добро - изустила је Милица Павловић, након чега је одмах поцепала папирић, не дозволивши ником да прочита питање.

На папиру је писало: "Ко је по вама најиритантнија особа на естради", а Милица је навела Ђуришићку.

После емисије контактирали смо и са Снежаном Ђуришић, која, истини за вољу, није била изненађена Миличиним иступом у емисији, који је назвала ружним.

"Шта да вам кажем. Не бих да је коментаришем уопште, небитно ми је то и не занима ме та прича. Ружно је, али ме не занима та девојка", рекла је фолк звезда.

Како даље сазнајемо, нетрпељивост између фолк диве и звезде "Гранда" траје још од музичког такмичења "Звезде Гранда", које је прославило Милицу, јер Ђуришићева никада Милици није дала јавну подршку, што је њој сметало. Шта више, још увек се по "Гранду" препричава коментар Снежане Ђуришић из шминкернице, када су јој неке колеге сугерисале да подржи Павловићеву, на шта им је она одбрусила: "Не подржавам ничије мрдање гузицом, него искључиво певање. Да ли ће неко да се веша на бини или скида го, не занима ме, ја подржавам само младе који покажу да знају да певају. Овај коментар је дошао до Милице, која је искористила тренутак у гостовању у емисији да јој се реваншира".

"Милица је годинама кивна на Снежану и не може да јој опрости коментаре које је имала на њен рачун док је она крчила пут ка звездама. Милица је на Снежанине опаске које су до ње дошле рекла: "Не знам због чега једна тако остварена жена и успешна има потребу да прича ружно о младој колегиници која на поштен начин стиче популарност и успех. Колико завидан и зао неко треба да буде". Она је Снежанине речи добро запамтила, тако да њен одговор не изненађује, рекао је извор упућен у тихи рат две певачице.

Извор: Курир.рс/Телеграф Фото:  Ана Паунковић, Немања Николић

Коментари / 0

Оставите коментар