Марина очитала Ани лекцију: Немој да будеш гуска!

После четири године паузе, поп звезда Ана Николић вратила се на музичку сцену синглом "Било је лепо", којим је најавила нови студијски албум "Клиника".

Забава 18.02.2020 | 21:40
Марина очитала Ани лекцију: Немој да будеш гуска!

Спот за ову песму оборио је све рекорде и већ данима заузима прву позицију на Јутјуб трендинг листи, а о Анином изгледу, високобуџетном споту и, у најмању руку речено, другачијој песми коју је снимила не престаје да бруји јавност.

Сегменти у којима рецитује причу о, многи мисле, својој љубави са бившим супругом Стефаном Ђурићем Растом, у први мах су зачудили све њене фанове, који то од ње нису очекивали. Ипак, песма је постигла велики успех, а Ана је за емисију "Ексклузивно" открила како је настала.

- Причам са Марином и кажем:"Можда мало да се чачне текст", каже она:"Ма, шта да се чачне? Послушај ме једном у животу, немој да си гуска цео живот". Је л' то? Кажем, слажем се. И тако је и било... Отпевала сам из једног "тејка" у Скопљу, у студију. То је толико емотивно, толико реално и искрено... Просто, ја сам морала да кренем са овом песмом и та песма се разликује од целог албума, стварно је нешто другачије - признала је Ана.

Извор: Ало.рс/Србија Данас  Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

18.02.2020 20:56

Ана и Марина.

ОДГОВОРИТЕ