Драгана отворила душу : Родитељи ми нису били на венчању!

Драгана Мирковић за Тонија се удала 2000. године, а пресретни младенци на велики дан нису скидали осмијехе са лица. Ипак, како је фолкерка истакла, недостајала јој је породица.

Забава 18.02.2020 | 19:41
Драгана отворила душу : Родитељи ми нису били на венчању!

"Када се сазнало, рекла сам "да, тако је" и послала само једну фотографију на којој смо Тони и ја. Венчали смо се у општини, било је то скромно славље. Било је време санкција, нико од моје фамилије није могао да дође, јер нису могли да добију визу. Пошто је Тони аустријски држављанин од рођења, просто нисам могла то док се не удам и док се наша заједница папиролошки не спроведе до краја. Просто нисам имала могућности да својој породици, тати, мами, сестри, направим визу. И због тога смо имали мало гостију", рекла је Драгана недавно.

"Чак ни Тонијева фамилија није сва могла да дође, јер и он их има много. Тако да је нас двадесетак било, али без обзира на то што су ми недостајали, ипак је то било за мене најљепше и најромантичније венчање, јер ја сам једноставно толико искрено волела и једноставно била срећна и то ми је у том моменату било довољно", открила је она недавно.

Извор: Курир/Свет.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар