Прелетео 10.000 километара да би изненадио вереницу за рођендан (ВИДЕО)

Познати травел блогер из Хрватске Кристијан Иличић је, чини се, велики романтик. Доказао је то још једном на друштвеним мрежама где је открио како је изненадио своју девојку Андреу за њен рођендан. Она је била у Америци, а он јој је приредио право изненађење својим доласком. И све то забелжио камером.

Занимљивости 14.02.2020 | 21:35
Прелетео 10.000 километара да би изненадио вереницу за рођендан (ВИДЕО)

"Најпопуларнији видео који сам икада направио. У свијету је имао преко 250 милијуна прегледа, а пренијели су га Даилy Неwс, Унилад, Сторyфулл, АБЦ неwс и многе друге странице које имају милијуне и милијуне фоллоwера. По први пута сам сада видео уплоадао и на Инстаграм. Андреа је била у Америци, а ја у Хрватској и одлучио сам одлетити за Америку и појавити се на њеном рођендану обучен као маскота лава." написао је Кристијан у својој објави.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најпопуларнији видео који сам икада направио. У свијету је имао преко 250 милијуна прегледа, а пренијели су га Даилy Неwс, Унилад, Сторyфулл, АБЦ неwс и многе друге странице које имају милијуне и милијуне фоллоwера. По први пута сам сада видео уплоадао и на Инстаграм. Андреа је била у Америци, а ја у Хрватској и одлучио сам одлетити за Америку и појавити се на њеном рођендану обучен као маскота лава. Погледајте њену реакцију када сам скинуо маску и када ме угледала. Да ли сте можда већ видјели овај видео? Тагирајте своју бољу половицу и схерајте видео на сторy да га што више људи види. ?? Нека овај дан буде сав у знаку љубави. ❤ П.С. за 10ак људи који схерају видео на сторy сам припремио мали поклон изненађења. ??❤ ❤ СРЕТНО ВАМ ВАЛЕНТИНОВО СВИМА И ХВАЛА ЗА СВУ ЉУБАВ И ПОДРШКУ КОЈУ НАМ СВАКОДНЕВНО ПРУЖАТЕ. ❤ #самољубав #валентиново #изненадјење #лове @андреа_трговцевиц лове yа ❤

Објава коју дели КРИСТИЈАН ИЛИЦИЦ (@кристијанилициц) дана

 

Видео је за кратко време прикупуо преко 23 000 лајкова а бројни пратиоци похвалили су овај Кристијанов гест.

БН

Коментари / 0

Оставите коментар