Владо Георгиев има 2 ћерке са Милицом али је никад неће одвести пред матичара!

Певач Владо Георгиев свако слободно време ужива да проводи са породицом. Иако формално нису у браку, изабраницу Милицу Самарџију назива супругом. Заједно уживају у одгајању ћерки, троипогодишње Софије и двогодишње Елене.

Забава 14.02.2020 | 20:29
Владо Георгиев има 2 ћерке са  Милицом али је никад неће одвести пред матичара!

Љубав са деценију и по младом партнерком, тада студенткињом Правног факултета у Београду, десила му се на снимању спота Искрено. 

Шта вам у овом периоду Софијиног и Елениног одрастања представља највећи изазов, а у чему нарочито уживате?  

- Та дечја искреност и невиност заиста су највећи дар и благослов у коме сада као родитељи уживамо. Формирање карактера и личности на дневном нивоу је нешто фасцинантно. Гледате у сутрашње људе. То не видите док нису ваша деца. Неке ствари никада нисам примећивао док нисам постао отац. Опште је познато да су ћерке мезимице очева.

Успевате ли Софији и Елени да кажете не?  

- Наравно да не успевам. Одавно и не покушавам.

Како изгледа живети окружен енергијом три даме?  

- Лепо. Али, није лако. Блага и неагресивна окупација мушког бића, свакако. 

Играте ли на карту шарма када се нађете у немилости ваше изабранице? Ко први подиже белу заставицу када сте у ратној зони?  

- Не манипулишем, ту особину мрзим код људи. Ако сам крив, сагледам ситуацију и чиним оно што мислим да је најисправније и најпаметније. Ако треба дићи белу заставицу - дижем.

Милицу називате супругом мада формално нисте у браку. Да ли још имате исти став о фамозном потпису или остављате простора ɖа се то у будућности промени?  

- Обоје имамо исти став по питању институције грађанског брака - непотребно, сувишно, превазиђено. То никоме није поправило живот. Битно је како живимо, шта радимо и како бранимо нашу породицу. Није лако. Али, матичар... Никако. 

Има ли истине у увреженом мишљењу да су четрдесете кризне године за мушкарца?  

- Могуће. Ја бих то назвао годинама искушења. Једнако и мушкарцима и женама. Ваљда тада коначно схватимо да нисмо више мали.

–С једне стране, инсистирате на традиционалним вредностима, а, с друге, заступате модерне идеје, показујући да је могуће бити и типичан Балканац и човек широких схватања. Којим критеријумима се водите кроз живот?  

-Животним искустрвом, за које слободно могу рећи да је велико. Свуда сам био, свашта видео и чуо, много тога научио... И још учим. Трудим се да будем бољи, стално се преиспитујем и радим на себи.

Извор: Курир.рс/Хелло Фото: Драган Кадић 

Коментари / 0

Оставите коментар