Лукасу пукао филм: Прасе, кад ја дунем, срушићу ти кућу!

Протеклих дана пљуште прозивке између популарног певача Аце Лукаса и јутјубера Богдана Илића познатијег као Бака Прасе. Аца је имао жестоку поруку за јутјубера који је по Београду недавно поставио билборде са својим ликом и титулом коју је самом себи доделио - министар за Јутјуб.

Забава 13.02.2020 | 21:21
Лукасу пукао филм: Прасе, кад ја дунем, срушићу ти кућу!

Наиме, Лукас је истакао да никада није чуо за Баку Прасета и да га не занимају свађе са, како је истакао, "прасетом", након толико година каријере. А да ствар буде гора, Богдан је недавно изјавио и да има више фанова од Лукаса.

- А шта је рекао тај деда прасе, баба прасе? Ко је тај? С ким сам ја у сукобу? Шта ради тај? Ја не гледам, прво, те билборде по граду, стварно не знам. Како се зове тај? Нисам чуо, мајке ми. Извини, Бака Прасе, немој да се љутиш, нисам чуо! Нека пуши ку*ац тај Бака Прасе. Нека иде у пи*ду материну тај Бака Прасе. Озбиљно ти кажем - рекао је Лукас, а потом наставио:

- Јесам онда и ја јутјубер? Да ли пева тај јутјубер? Које песме он пева? Шта је направио овај интернет, сваки ку*ац може да прича о сваком. Не могу. Ја се бавим својим послом, ја сам певач, естрадни уметник. Ја у сукобу са неким прасетом? Ја једино које знам су три прасета. Један онај што има кућу од сламе и онај паметнији што је направио од цигле. Реците Бака Прасету да ја када дунем и ватру сунем, срушићу и њега и кућу. Пусти ме Бака Прасета - додао је Аца Лукас.

Након овога огласио се и јутјубер на Инстаграму, али је био доста суздржанији у коментарима него што смо од њега навикли.

- Замолио бих пропале певаче да ме не помињу у нади да ћу им оживети каријеру - написао је Богдан.

Подсећамо да је Бака Прасе био у рату и са Јеленом Карлеушом, која га је назвала смећем, али јој је он договорио на већ познат начин.

Извор: Република.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аца

14.02.2020 13:58

Се нетреба понизавати и долазити у сукоб са овако небитним ликовима.Овај прасац да зиви јос стотину зивота нема сансе да буде Аци до колена а ни Јелени Карлеуси.

ОДГОВОРИТЕ