У камиону испод сламе крио 140 кг марихуане

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије у Прокупљу су ухапсили А. Ј. (48) из Аранђеловца због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП Србије.

Србија 13.02.2020 | 10:31
У камиону испод сламе крио 140 кг марихуане

Полиција је око 140 килограма марихуане пронашла приликом контроле теретног возила, којим је управљао осумњичени А.Ј., у товарном дјелу испод сламе, упаковану у пакете и потом у осам врећа.

"Заплена око 140 килограма наркотика у Блацу само је једна у низу акција које полиција и у 2020. години наставља да интензивно спроводи у свим општинама наше земље", истакао је министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић и похвалио рад полиције на терену.

Стефановић је подсјетио и да је током претходних десетак дана у полицијским акцијама заплијењено више килограма хероина и амфетамина.

"Желим да се захвалим свим људима из полиције који даноноћно раде и разумеју колико је важно да као земља изађемо као победници из ове тешке борбе и пошаљемо јасну поруку да не постоји место у Србији где ће било који нарко-дилер бити безбедан и слободан. Зато охрабрујем припаднике полиције да немилосрдно, сваког дана, раде на сузбијању нарко-трафикинга у Србији", поручио је Стефановић.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Прокупљу.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Појопривреда

13.02.2020 09:38

Слама, сијено, марихуана.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пјевац

13.02.2020 09:58

Неко их је лепо опјевао,на сав глас

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

14.02.2020 03:31

Провидно фингирање. Да су написали да је тона, била би тона. Опасна времена надошла. Само упере прст у некога и лијепе му све шта им падне на памет.

ОДГОВОРИТЕ