Певачица се удаје се по четврти пут док је њему ово први брак!

Певачица Каја Остојић ће се наводно на лето венчати са хрватским фудбалером Метеом Павловићем, због којег је оставила трећег мужа Џуниора Џека.

Забава 12.02.2020 | 18:37
Певачица се удаје се по четврти пут док је њему ово први брак!

Како се сазнаје, штопер француског клуба Анже чека да се Каја и званично разведе од светски славног ди-џеја, па да је званично запроси.

- Каја и Матео су у вези од прошлог лета. Одлепили су једно за другим и већ разговарају о венчању! Он је због Каје оставио дугогодишњу вереницу, а она мужа Џека. Метео је већ купио веренички прстен, али не жели да је запроси док се она и званично не разведе од Џека, што би требало да се реши до маја. Већ је испланирао да у августу, на прву годишњицу њихове везе, направе велику свадбу - прича фудбалеров пријатељ и додаје да Павловића никада није видео толико заљубљеног.

- Дуго се знамо, али оволико га ни једна жена није привукла! Испуњава јој све жеље, води је на романтичне вечере, путовања, стално жели да је са њом. По сваку цену хоће да му она буде жена и да му роди децу!

Колико је њихова веза озбиљна, Каја је показала када је протеклог викенда довела дечка у Београд како би га упознала са својом породицом.

- Каја је организовала ручак, на коме је њена фамилија упознала будућег зета. Матео ми је рекао да су га сви Кајини прихватили на прву лопту. После породичног ручка, решила је да дечка представи и пријатељима, па су сви заједно отишли у ноћни провод на један београдски сплав - каже извор.

Подсетимо, Каја је у први брак ступила са 19 година са Николом Драгојловићем, који је хапшен због поседовања недозвољених супстанци и напада на службено лице. Из тог брака има ћерку Николину. Певачица се 2009. године удала за кошаркаша Уроша Дувњака, али се развела већ крајем 2010. Током снимања емисије "Операција тријумф" 2011. Каја је упознала ди-џеја Џуниора Џека. Венчали су се 2014. године, а после пет година су решили да се разиђу. Са друге стране, Матеу ће ово бити први брак.

Извор: Информер/Република.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

12.02.2020 17:53

Када први пут станес на луди камен,послије то иде као по лоју .

ОДГОВОРИТЕ