Преко трња до звезда: радили су обичне послове док нису постали познати!

Пут до звезда посут је и камењем и латицама ружа, а само онима којима се посрећи, вину се до звезда.

Забава 12.02.2020 | 17:54
Преко трња до звезда: радили су обичне послове док нису постали познати!

Највећа звезда наше бивше државе, Лепа Брена, која се буквално преко ноћи винула у висине, пре него што је упознала Сашу Поповића и направила велики успех, како би побољшала свој студенски буџет, радила је као бебиситерка. Касније се испоставило да је беба коју је чувала Ана Штајдохар, која је кренула стопама своје бебиситерке.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зелела сам да вам пренесем своје утиске сусрета са њом, али сам схватила да не знам како да спакујем у реци осецај који је изазвала у мени... Рекла ми је неколико толико емотивних реценица, да сам се дословце најезила од милине и позелела да је цврсто загрлим. Има тих магицних момената у зивоту који не могу да се преприцају. Има, богами, и људи који не могу да се преприцају. Она је дефинитивно таква. Магицна и непоновљива - Лепа Брена. (Цовеце, имам слику са @лепабренаа ! ?❤️) П.С. Гледајте је у петак код @вецеиван . ? #лепабрена #анастајдохар

А пост схаред бy АНА ШТАЈДОХАР (@ана.стајдохар) он

Млада, упорна и несташна Новопазарка Емина Јаховић, пре музичке каријере била је водитељ временске прогнозе у Новом Пазару. Желела је да буде позната, па је из тог разлога изабрала телевизију, а уједно је зарађивала и за џепарац. Власница телевизије је, гле чуда, била певачица Елма Синановић, која каже да је Емина била сладак девојчурак и да је нањену телевизију донела младалачку енергију и почетнички ентузијазам.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

А пост схаред бy ЕЛМА СИНАНОВИЋ (@елмасинановиц_оффициал) он

Момчило Бајагић Бајага, пре него што је почео да се бави музиком, кратко време је радио у Кнез Михаиловој и дамама је продавао мараме. Он је својевремено изјавио да су мараме биле лепе на око, па су се лако продавале, али да је квалитет био очајан, јер су се много гужвале.

Миљеник девојчица Милан Станковић је после завршене медицинске школе, једно време радио у Дому здравља у Обреновцу, на одељењу дијализе. Кажу да је био омиљени медицински техничар. Касније се пријавио на аудицију Звезда Гранда и одатле је већ све историја, с обзиром на то да је од почетка такмичења имао наклоност публике, али и старијих колега.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Друга опција или прва? Ово ми је онако довољно кул и незаинтересовано као ја..

А пост схаред бy МИЛАН СТАНКОВИЦ (@миланстанковиц) он

Маја Беровић је као дете доживела велику трагедију, када је са само две године остала без оца. Она је једна од ретких која је као дете тачно знала чиме жели у животу да се бави, па је већ са 12 година почела да пева. Пет година касније, на једном наступу је упознала супруга Алена, који јој је касније финансијски помогао у каријери, што Маyа никада није крила. Сада је једна од највећих наших звезда, чији су наступи распродати месецима унапред.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вецерас Цирих Цлуб Фаце ? Љубим вас ??? @хуаwеимобилерс #Хуаwеи #хуаwеип30про #хуаwеинигхтмоде

А пост схаред бy Маyа Беровиц (@маyаберовицоффициал) он

Пре него што је постала ТВ лице, Сања Маринковић је, након студија новинарства, отшлла у Лондон, где је прво радила у пекари и продавала пециво, да би се касније запослила у бутику, како би преживела у овом скупом европском граду.

Андрија Милошевић, један од најпопуларнијих глумаца на балкану и изузетан комичар, као млад продавао је новине, како би зарадио за џепарац. Како није био добар ученик, опробао се на ФДУ, јер како је изјавио, ту није било много да се учи. Успео је да упише глуму и сада успешно засмејава све нас својим, углавном комичним улогама.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Радост, увек радост,Што сам жив и слободан, а посебно на овај дан. #смех #бозиц

А пост схаред бy андријамилосевиц_оффициал (@андријамилосевиц_оффициал) он

Милан Калинић је јако желео да постане пилот. Његови родитељи су имали доста пријатеља који су се бавили овим позивом, па је мали Милан био одуђевљен авионима. У Вршцу је 1996. године завршио академију за пилоте, али га је живот одвео на другу страну. како није могао да се запосли као пилот, Калинић се опробао на ФДУ и уписао глуму. Касније се прво доказао као водитељ, а након тога и као глумац. Ипак, ангажмана у водитељском позиву има много више, него у глумачким водама.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ФИНАЛЕ,коначно

А пост схаред бy калиниц.милан@yахоо.цом (@калиниц.милан72) он

Иван Ивановић је имао невероватан пут. Као дете је често ишао у позориште и маштао о томе да постане глумац. Ипак, када није успео да упише глуму, уписао је правни факултет. Тринаест година је радио у обезбеђењу за веома малу плату. У почетку је седео на паркингу и чувао камионе, да би касније послао лично обезбеђење Вилијама Монтгомерија док је био Амбасадор Америке у Београду и тада је зарађивао позамашну своту новца. Његова каријера на телевизији је кренула са разним квизовима, од којих је најпознатији био "Кеш такси", који је и најдуже радио. На Првој телевизији је добио шансу да покаже шта и колико зна, након чега је постао један од најпопуларнијих и најбоље плаћених водитеља у Србији.

Пре него што је постао ТВ водитељ, Дејан Пантелић је био возач у рента-кар агенцији, а једно кратко време је радио и у пекари. Како је својевремено изјавио, његова супруга тврди да њихова породица никада неће бити гладна, јер Декија није срамота да ради било који поштен посао, јер је изузетно вредан и одговоран човек. Пантелић је светао пример супруга, оца и професионалца, као и великог борца у животу.

Уколико тренутно радите посао који не волите или вам из неког разлога не прија, не брините, јер ко зна, можда сте баш ви следећа велика звезда ове земље! 

Извор: Ало.рс /Србија Данас Фото:принтсцреен инстаграм

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свака

12.02.2020 17:39

Цаст свима.Многима се и дивим из овог процитаног теxта.Али овај Иван Ивановиц је промасај као тв. лице.А водитељ узас.Меље као празан млин.Од његовог блебетања,његови гости немогу доци до изразаја.

ОДГОВОРИТЕ