Илма проговорила о скандалу са Емином, дисквалификацији, и како су изгладиле односе!

Илму Карахмет осим по веома завидним гласовним способностима домаћа јавност упамтила је и по скандалу са певачицом Емином Јаховић.

Забава 12.02.2020 | 16:40
Илма проговорила о скандалу са Емином, дисквалификацији, и како су изгладиле односе!

Као тринаестогодишњакиња која је била испала из музичког такмичења, на друштвеним мрежама обратила се чланици жирија - Емини, те јој упутила страшне речи:

"Хвала ти, Емина, имаш своју децу и дабогда те усрећили као што си ти мене", што је многе зачудило.

Међутим, њих две су ипак успеле да изгладе свој однос, али како су тачно то учиниле Илма није желела да призна. Како је истакла - ни Емина никад јавно није говорила о тома, па зато не би ни она. 

"Емина о томе никада није јавно причала, зашто бих и ја? Ја сам се чула у међувремену са њом и изгладиле смо наш однос, али ја нећу о томе да причам, јер није ни она никада. Посветила сам се после тога свом приватном животу, међутим, сада сам фокусирана на своју каријеру и своје песме, али и нови албум који ћу ускоро да представим својој публици. Имала сам прилику са Кикијем Лесендрићем да се сретнем на додели Оскара у Бањалуци. Прошло је стварно доста времена, време иде... Било је и оних који су рекли да сам превише млада и сматрам да јесам у том тренутку била превише млада за овај посао и све што се тако одиграло, треба да се одигра. Оно што могу да кажем јесте да је све ствар судбине и драго ми је што ме људи нису заборавли и ту фамозну аудицију. Оно што ми многи кажу јесте да се мој осмех није променио. Мислим да су тада сви веровали у мене, у том тренутку знали су да сам млада за тај посао. Сви су ме подржали да ја успем, али наравно када порастем и схватим да ли је музика мој пут у животу. Иако сам тада била млада, схватила сам да је музика нешто чиме желим да се бавим", испричала је она.

Са друге стране, Илма се у међувремену и удала, а како каже - важно је пронаћи љубав свог живота, а онда то крунисати браком. Такође, уопште и не размишља о томе да се можда удала сувише млада. 

"Какве то везе има? Мислим да то нема никакве везе у животу. Најбитније је да ако пронађете љубав свог живота, као што сам и ја, да то крунишете браком. Наравно, свако бира свој пут и има амбиције у животу. Можда јесам традиционална, али сматрам да сам часна и морална, са друге стране", изјавила је певачица.

Извор: Курир.рс/Пинк  Фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар