После Ане и Дарка и ова позната певачица размишјла да операцијом смањи желудац!

Баш попут бројних светских звезда, и наше јавне личности почеле су да прибегавају брзој методи скидања килограма. У питању је операција смањења желуца након које се за кратак временски период брзо скида вишак килограма.

Забава 11.02.2020 | 19:35
После Ане и Дарка и ова позната певачица размишјла да операцијом смањи желудац!

Ана Николић након трудноће набацила је вишак килограма, а након ове операције скинула је невероватних 45 килограма. И њен колега Дарко Лазић имао је исти захват и за само десет дана скинуо 15 килограма.

Индира Арадиновић Инди пожелела је да се стеше и то баш као и њене колеге за кратак временски период. Иако је публика заволела њу и њене облине по којима је, може се рећи, препознатљива, Инди се носи мишљу да оперише желудац.

Иначе, да напоменем ово је фотографија из 2006.год. Хит имамо, још само да средимо линију као са почетка каријере. Неки мисле да треба да оперишем желудац,а неки не. Надам се да последице нису опасне по здравље? Да чујем ваша мисљења о томе??? П.С .И ако је одговор НЕ, образложити зашто? - поделила је Инди своју дилему са пратиоцима на Инстаграму у оквиру фотографије од пре 14 година.


Да ли ће се Инди усудити на овако драстичан корак и тако променити свој изглед, или ће ипак покушати да смрша на неки други начин, остаје да видимо.

Извор: Ало.рс Фото.принтсцреен инстаграм 

Коментари / 0

Оставите коментар