Стоја бесна на Ану Бекуту: Мртва је за мене!

Стоја Новаковић не може очима да гледа своју колегиницу Ану Бекуту, а кад су се недавно среле на аеродрому, нису се ни погледале, а камоли јавиле једна другој.

Забава 11.02.2020 | 13:38
Стоја бесна на Ану Бекуту: Мртва је за мене!

Наиме, њих две су заратиле пре скоро три године када је Ана кандидатима у "Звездама Гранда" рекла да јој се смучила Стојина песма "Бела Циганка".

Наравно, то је чула и Стоја и тада је изјавила да је Ана не занима, нити било шта што она каже.

"Искрено, не бих уопште коментарисала ту госпођу. Не познајем је, не знам ко је та жена. Имам неки свој правац и она ме не занима. Не бих јој се јавила ако бих је срела, она је мртва за мене. Самим тим не желим да причам о дотичној госпођи, за коју не знам ни да ли бих је препознала на улици. Ја сам једна тотално нормална и природна особа. Понекад се питам и да ли уопште припадам том свету. Имам изграђен живот. Када немам наступе, волим да сам код куће, посвећена кућним пословима, гледању филмова, седељци са дугогодишњим пријатељима. Тада заиста немам времена за сређивање и опуштена сам. Не виђам се с колегама и не причам им своје приватне ствари. Довољно је што се сретнемо на снимању, мало проћаскамо и то је то", рекла је Стоја.

Подсећамо да су се Ана и Стоја среле недавно на аеродрому и да је Новаковићева прошла као фурија поред Бекуте, па је умало није закачила и одгурнула, што доказује да се њих две још нису измириле.

Извор: Курир.рс/СТ  Фото: Тамара Трајковић/Дамир Дервишагић 

Коментари / 0

Оставите коментар