Звезда послала Кузмића и Човића у ФМП

Кошаркаши Црвене звезде Филип Човић и Огњен Кузмић напустили су Црвену звезду и до краја сезоне играће за ФМП из Железника као позајмљени играчи. Како пише Данас, њих двојица стичу право играња већ у Купу Радовоја Кораћа који почиње у четвртак.

Кошарка 11.02.2020 | 12:10
Звезда послала Кузмића и Човића у ФМП

Подсјетимо, ФМП у четвртфиналу у Нишу игра против Динамика, а уколико успије да прође у полуфиналу чека га врло вјероватно Партизан, пошто против чачанског Борца не би требало да има проблема.

Огњен Кузмић је ове сезоне одиграо 15 утакмица у регионалној лиги и 19 у Европи. Просјечно је постизао 4,3 поена и имао 3,2 скока. Кузмић се вратио на паркет послије тешке саобраћајне несреће коју је доживео љетос. А прије тога мучио се с повредама и неиграњем у Реал Мадриду. Минути у ФМП-у требало би да му послуже да покуша да пронађе некадашњу форму. 

Филип Човић већ дуже вријеме није у ростеру код Драгана Шакоте. Посљедњи меч за црвено-бијеле одиграо је још 27. децембра у Русији, против Зенита у Евролиги. Прије тога забиљежио је 24 наступа ове сезоне, комбиновано у регионалном такмичењу и у Европи. 

Искусни плејмејкер дужи период налазио се на удару навијача Црвене звезде и њему би такође прелазак у ФМП могао да значи на плану проналажења старе форме која га је красила баш док је носио дрес Пантера претходних година.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар