Младић из БиХ избо ножем младића у Пули због дјевојке?

Махир Хоџић, држављанин БиХ из Зенице, осумњичен је да је протекле суботе у Пули ножем покушао убити младића.

Регион 11.02.2020 | 09:24
Младић из БиХ избо ножем младића у Пули због дјевојке?

Хоџић је ухапшен у Ровињу недуго након покушаја убиства. Напад се догодио у суботу око 10.30 у згради у Задарској улици. Двадесетдвогодишњи Хоџић је на стубишту зграде ножем напао годину дана старијег Пуљанина И.Г. и оставио га да лежи у локви крви.

Хоџићу, који у Хрватској непријављено борави, одређено је једномјесечно задржавање у истражном затвору. Разлози за одређивање истражног затвора су постојање опасности да би, будући да је страни држављанин, могао побјећи и тако постати недоступан хрватском правосуђу, као и да би на слободи могао починити исто или теже кривично дјело.

Полиција је Хоџића ухапсила непуних 12 сати након злочина. Пронађен је у суботу у 22.15 на аутобусном стајалишту у Ровињу. Младић који је избоден ножем био је у тешком стању па је одмах превезен у пулску болницу, гдје је опериран те је ван животне опасности. И сам Хоџић је у сукобу лакше повријеђен.

Премда полиција није износила детаље о мотиву обрачуна, Глас Истре неслужбено сазнаје да је ријеч о сукобу због једне дјевојке. Иначе, оба актера овог догађаја полицији су од раније позната по злоупотреби дроге која, како се чини, није имала везе са сукобом.

Мјесец дана притвора

По довршетку криминалистичког истраживања Хоџић је у недјељу око 22 сата предан притворском надзорнику Полицијске управе истарске.

Након ноћи у притворској јединици осумњиченог су интервентни полицајци јуче око поднева привели на испитивање у Жупанијско државно одвјетништво уз кривичну пријаву за покушај убиства, а потом, у послијеподневним сатима, и дежурном суцу истраге Жупанијског суда у Пули који му је одредио једномјесечно задржавање.

(Индеx.хр)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Луди бедна,

11.02.2020 08:38

Е, Сада чеш да видиш , имат чеш мало предуго летовање затвореног типа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Када Комбинујете

11.02.2020 14:28

"Баделов Коњак"и "Турбо Фолк", онда се овакве ствари десавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубав

11.02.2020 17:31

Је слијепа и болна..

ОДГОВОРИТЕ