Црвени тепих 92. Оскара: Гламур на нивоу!

92. додела Оскара је одржана синоћ у холивудском Долби театру, а црвени тепих никад није био разноврснији. Славне даме су се потрудиле да оправдају назив холивудских звезда и заблистале у вечерњим тоалетама познатих дизајнера високе моде.

Забава 10.02.2020 | 13:02
Црвени тепих 92. Оскара: Гламур на нивоу!

Добитница Оскара, Рене Зелвегер, је за ово посебно вече изабрала хаљину бренда високе моде "Армани Приве" у којој је истакла своју беспрекорну фигуру. Белу, шљокичаву хаљину с једним рукавом употпунила је подигнутом фризуром и минималном количином накита и шминке.

Ким Кардашијан (39) и Кајли Џенер (22)

Ријалити звезда Ким Кардашијан је заблистала у "Алеxандер МцQуеен" хаљини, док је њена сестра 22-годишња Кајли Џенер понела креацију "Ралпх анд Руссо" у којој није могла да седи, али како каже "вредело је".

Скарлет Јохансон (35)

Прелепа Скарлет Јохансон је заблистала у интересантној хаљини с потписом "Осцар де ла Рента" са занимљивим горњим делом који је савршено истакао њену секси фигуру. Глумица на сваком црвеном тепиху све боље изгледа.

Марго Роби (29)

Марго Роби је решила да заблиста у "Шанел" хаљини. Женственост и дамски изглед је увек на цени, али глумица која већ дуже време промовише стари холивудски стил, додала је мало живота својој модној причи и освежила изглед.

Кејт Бекинсејл (46)

Кејт Бекинсејл је "украла шоу" својим изгледом. Фанови кажу да је изгледала као Џесика Ребит и нико није остао равнодушан када се глумица појавила у дугој, црвеној сирена хаљини која је истицала њену савршену фигуру.

Ванеса Хаџенс (31)

Глумица Ванеса Хаџенс је носила прелепу, љубичасту, свилену хаљину која јој је истицала груди, а кажу да се на журки након доделе Оскара управо она најбоље забављала.

Ребел Вилсон (39)

Ребел Вилсон је изнела пинк хаљину са отвореним деколтеом, уз коју је уклопила сребрну ташницу и дискретан накит. Фризура је одисала старим гламуром, а глумица је била харизматична као и увек.

Деми Мур (57)

Глумица Деми Мур је понела црну, шљокичаву хаљину са дубоким шлицем која јој је истицала савршену фигуру у 58. години. Уз то је укомбиновала црне салонке и дијамантске минђуше, а била је нестварно лепа, као и увек.

Емили Ратајковски (28)

Популарна манекенка Емили Ратајковски је обукла бели топ који је откривао савршено раван стомак и белу, дугу сукњу, а ова креација нас је вратила у прошлост. Наиме, овај тренд је био веома популаран код модела деведесетих година, али можда мало и претерано голишав за овакву врсту догађаја.

Шарлиз Терон (44)

Црна хаљина "Диор Хауте Цоутуре" истицала се асиметричним кројем, а изврсно ју је носила лепа глумица Шарлиз Терон, која је била једна од најбољих обучених дама на 92. додели Оскара.

Кјара (34)

Певачица Кјара се појавила на црвеном тепиху у скроз провидној, сивој хаљини која јој је откривала труднички стомак, а испод које је имала корсет, па је више изгледало као да се огрнула "завесом", а не носила хаљину. Наиме, она се на додели Оскара појавила са својим супругом, а недавно је открила да је трећи пут у благословеном стању.

Риз Витерспун (43)

Глумица Риз Витерспун је засијала у светлуцавој коктел хаљини. Изглед је употпунила сребрним сандалама и једноставним накитом.

Селма Хајек (53)

Селма Хајек је засијала у "Гучијевој" хаљини и упркос очекивањима није нагласила деколте, као што то иначе ради. Глумица своје облине увек показује са стилом.

Били Ајлиш (18)

Били Ајлиш је понела "Шанел" одело које је упарила са "Шанел" шналицама за косу и "Шанел" рукавицама од чипке. Корен косе јој је био у светло-зеленој боји, а оно што је привукло пажњу су њени веома дуги, црни нокти. Ово је била њена прва додела Оскара.

Ко је по вашем мишљењу био најбоље одевен за ову прилику?

Извор: Телеграф.рс Фото: Тањуг/АП

 

Коментари / 0

Оставите коментар