Спалио милион канадских долара да не би дао бившој жени!

Брус Меконвил (55) бизнисмен из Канаде шокирао је на суду све присутне, када је рекао да је спалио око 1 милион канадских долара или око 700.000 евра како их не би дао бившој жени за алиментацију.

Занимљивости 08.02.2020 | 17:43
Спалио милион канадских долара да не би дао бившој жени!

Брус је под заклетвом тврдио да је новац подигао из 6 банака у 25 делова и кеш од милион кандаских долара (око 700.000 евра) те спалио на две ломаче 23. септембра и 15. децембра прошле 2019. године. Каже да има признанице којима би то доказао, али га нико није видео како спаљује паре нити постоји снимак.

Меконвил је открио да је мотив фрустрација због бракоразводне парнице и да је знао да ће тако нашкодити својој деци.

"Спалио сам га. То није нешто што бих иначе урадио, а нисам ни претерано материјалистичка особа. Увек сам био економичан, зато ми је посао трајао 31 годину"рекао је бизнисмен на суду

Судија, међутим, није био одушевљен изговором и било му је тешко да поверује у ову причу па га је послао 30 дана у затвор због непоштовања суда и припретио још гором казном ако настави да лаже.

" Сматрам да је то што тврдите да сте урадили за сваку моралну осуду зато што намерно и директно угрожава интересе ваше деце " рекао је судија Кевин Филипс.

Ово изгледа није први Брусов покушај да избегне алиментацију. Раније је продао делове своје имовине и капитала бившем књиговођи, иако му је речено да то не ради док се утврђује њихова вредност.

И даље остаје мистерија колико имовине и новца Меконвил поседује. Суд није могао да утврди колико дугује бившој жени па због тога није плаћао ништа, али му је приликом претходног саслушања наређено да за сваки дан кашњења мора да плати казну од 2.000 канадских долара својој бившој супрузи.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар