Сека Алексић купује камион и покреће нови бизнис!

Након што је на свет донела свог другог сина певачица Сека Алексић (38) и њен супруг Вељко Пиљикић ускоро ће постати угоститељи, а увелико раде на покретању новог бизниса.

Забава 08.02.2020 | 13:15
Сека Алексић купује камион и покреће нови бизнис!

Сека и Вељко планирају да отворе киоск са здравом храном, а радове на новом пројекту лагано приводе крају.

Будући да њих двоје у последњих неколико година строго воде рачуна о правилној исхрани, желе да своје здраве навике пренесу и на друге. Осим што ће имати широку понуду здравих оброка, певачица и њен супруг планирају да ангажују нутриционисту, који ће делити савете свима који се буду хранили код њих - рекао је извор.

- Откако су се Сека и Вељко венчали, његов план је био да покрене сопствени бизнис. Међутим, дуго се нису стекли услови за то јер им је обома најпре Секина каријера била приоритет, а потом и њихова породица. Тек када је други пут остала трудна, почели су да разговарају о новом бизнису - каже извор, те додаје да је киоск са здравом храном био логично решење.

- Вељко се дуго професионално бави кик-боксом , а такав сил живота захтева поштовање ригорозних дијета. Због тога је одувек желео да отвори ресторан здраве хране како би здраве навике пренео и на друге. Предложио је својој супрузи да то ураде, а њој се идеја одмах допала - рекао је извор.

Сека и Вељко су се о свему добро распитали.

- Одмах су се распитали о свим предностима и манама ресторана здраве хране, а будући да такав бизнис захтева рад и улагање времена, схватили су да им породичне обавезе у овом тренутку то не дозвољавају. У последњих неколико година, веома су популарни киосци са здравом храном, у којима су корисницима на услузи и нутриционисти - објашњава извор близак певачици.

- Одмах су ангажовали дизајнера, који им је предложио да уместо класичног угоститељског објекта отворе киоск у облику камиона какви су популарни у Америци. Киоск ће отворити у близини једног великог тржног центра у Београду, а у плану је да имају летњу башту, која ће моћи да се затвори током зимских дана. Планирају да ангажују најбоље нутриционисте, али и куваре, јер својим гостима желе да понуде најбоље. План је да на лето почну са радом, а уколико се њихов бизнис покаже успешан, Сека и Вељко желе да отворе ланац киоска - рекао је извор за Ало.

Извор: Телеграф.рс /Ало Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар