Романа проговорила о веренику: Није Италијан него Србин!

Била је једна од најпопуларнијих певачица на нашој сцени, а данас са вереником ужива у Италији, у Фиренци.

Забава 07.02.2020 | 13:32
Романа проговорила о веренику: Није Италијан него Србин!

Наиме, Романа Панић је још 1994. године је радила као водитељка, спикер и тон мајстор на радију Студио А. Након тога 1997. године је победила на Видовданском фестивалу у Бања Луци са песмом "Жена". 1999. године се преселила у Београд и снимила је први албум. Продуцент је био Жељко Јоксимовић.

Након песама које су постале хитови Романа се последњих годину дана повукла са јавне сцене и посветила љубавном животу. После пропале веридбе са бизнисменом Фотосом Питађисом, Роману је у 44. години запросио бизнисмен из Србије који последњих година живи у Италији, а она је сада све то потврдила. Романа се преселила код свог изабраника, те више не крије срећу. Иако не жели да открива много детаља о веридби, Романа је открила да је тачно да је запрошена и да ускоро стаје на "луди камен".

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Једна дивна ноц...❤??

Објава коју дели Романа (@романа_паниц) дана

- Немам времена више, то су ти детаљи о којима нећу да причам. Битно је да сам коначно вереница - рекла је Романа у емисији "Ексклузив", и нагласила да се овог пута не ради о човеку који има страно држављанство, већ домаће папире.

- Прво, није Италијан, пошто ме нервирају те приче о странцима. Човек је Србин. Заљубила сам се, требала ми је једна пауза да видим где сам и шта сам - кратко је додала певачица.

Извор: Република.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар