Драма: Брена се уплашила, није било Стефана

Музичка звијезда Лепа Брена се прије неколико недјеља вратила са великог мјесечног одмора који традиционално организује сваке године за цијелу породицу, неколико дана уживања на луксузној дестинацији прекинула је права драма.

Забава 07.02.2020 | 09:55
Драма: Брена се уплашила, није било Стефана

Наиме, њен син Стефан због пословних обавеза није могао да им се придружи у исто вријеме када су сви кренули, већ је било планирано да дође када заврши са заказаним наступима. Млади Живојиновић је послије одређеног времена јавио мами да креће из Београда за Дубаи, а да након тога стиже на Малдиве, гдје су већ увелико сви били.

С обзиром на то да је одлучио да остане у Емиратима с неколико пријатеља који тамо живе, а њој није јавио за ту одлуку, Брена је доживјела нервни слом, па се уплашила да је неко киднаповао њеног сина као што се десило прије 20 година.

– Почетком ове године, Живојиновићи су љетовали на двије дестинације. Брена, Боба, Виктор, Александра, Филип и малени Александар прво су уживали у Тајланду, а остатак одмора провели су на Малдивима. Једино Стефан није био с њима у Азији јер је имао заказан наступ за српску Нову годину у Врњачкој Бањи. Договор је био да два дана послије наступа дође на Малдиве, међутим, то се изјаловило  –  открива и додаје да се Стефан јавио Брени да је кренуо из Београда и од тада му се губи сваки траг.

– Када је сјео у авион, он се јавио мами, рекао јој да слијеће у Дубаи и да ће се видјети за један дан. Међутим, од када је слетио у Уједињене Арапске Емирате, њему се изгубио сваки траг. Искључио је телефон, никоме се није јављао, нити је одговарао на поруке. Брена је прво помислила да му се испразнила батерија, али када је видјела да се не јавља више од пет сати, успаничила се – каже извор и открива детаље драме.

– Никако могла да се смири и само је замишљала најгоре сценарије. Помислила је на отмицу и рекла је Боби да жели да прекину одмор, као и да хоће да случај пријави полицији. Била је на ивици живаца – објашњава извор и додаје да се након одређеног времена Стефан јавио мами, а она се расплакала од среће.

(Еxпресстаблоид)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Шурда

07.02.2020 09:24

Е баш ме заболе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиромаки !

07.02.2020 09:35

У Србији , Нису имали где ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Сурда

07.02.2020 19:43

Имас ли ти децу?